Hvordan lage et naturlig produkt for Facials

December 3

Hvordan lage et naturlig produkt for Facials


Det er ikke nødvendig å kjøpe dyre produkter når du kan lage rimelige ansikts å skjemme bort huden din hjemme. Enten du ønsker å piske opp en hud jevne maske for å tone og stramme ansiktet eller en yummy duftende skjønnhet produkt for å myke opp tørr hud, se til din egen pantry for naturlige ingredienser. Du kan gi ansiktet en pen glød med naturlige produkter for ansiktsbehandling som vil forlate din hudfarge glødende.

Bruksanvisning

lavendel Facial

1 Bland en spiseskje hver av olivenolje og maismel med en dråpe lavendelolje i en liten bolle. Bland ingrediensene grundig.

2 Exfoliate ansiktet med en vaskeklut dyppet i varmt vann. Løft død hud fra kinnene og pannen ved å gni håndkleet forsiktig på ansiktet med sirkelbevegelser.

3 Massasje en spiseskje av pastaen forsiktig inn i fersk fuktet hud. Plasser en varm vaskeklut over ansiktet og slappe av i fem minutter.

4 Fjern lim med en skvett varmt vann og et lite håndkle.

Kaffe Facial Mask

5 Kombiner en halv kopp melk og en fjerdedel kopp hver av kaffe og kakao i en liten bolle. Bland til ingrediensene danner en tykk pasta.

6 Vask ansiktet med en mild rensemelk for å forberede huden din for masken. Bruk fingertuppene, spre to spiseskjeer med masken på ansiktet og halsen.

7 La masken på huden din i 15 minutter, mens du nyter sjokolade og kaffe dufter.

8 Splash av masken med varmt vann og tørk med ansiktet håndkle.

Hint

  • Hold ansiktsmaske unna sensitive områder som munn og øyne.
  • Den lavendel scrub er skånsom nok til å bruke som en exfoliant for tørre og sprukne lepper. Dypp en tannbørste i lim og spredt på leppene for å eksfoliere tørr hud.

© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com