Sykdommer i African Grey Frogs

May 20

Sykdommer i African Grey Frogs


The African Grey Frog, Chiromantis xerampelina, er en liten frosk. Denne frosken er mottakelige for sykdommer forårsaket av bakterier, virus, sopp og parasitter, samt stress, feil kosthold, uhygieniske forhold og alderdom. Frosker villfanget er langt mer sannsynlig å lide sykdom og tidlig død enn frosker avlet i fangenskap, og bør aldri bli valgt som kjæledyr.

Batrachochytrium dendrobatidis

Batrachochytrium dendrobatidis er chytrid sopp tiden tørke ut froskepopulasjoner over hele verden. Infeksjon begynner med å cyster under huden og fører til en sykdom som kalles chytridiomycosis som bryter ned huden og forårsake skade og sekundære infeksjoner. Det påvirker rumpetroll og voksne og er svært smittsom blant amfibier.

Ranavirus

Ranavirus forårsaker slapphet, avmagring, blødning, sårdannelse og nedbryting av ekstremiteter. Infeksjon er mer vanlig i stillestående vann, og sykdommen er svært smittsom mellom frosker. Det påvirker rumpetroll og voksne og er mest dødelig for frosker i metamorfose.

Saprolegnia Ferax

Saprolegnia ferax er en parasittisk mugg som forårsaker hvit sopp sykdom hos rumpetroll og unge frosker. En lodden, hvitt belegg vokser inn i huden og er vanligvis dødelig.

Red Leg Disease

Rød ben sykdom er en bakteriell infeksjon forårsaket av mange forskjellige arter av bakterier. Det spiser opp beina, forårsaker åpne sår, vev forfall og død. Hvis anerkjent tidlig, kan røde ben sykdom hell kurert med antibiotika og sanitær. De fleste røde ben sykdommen er forårsaket av overbefolkning, uhygieniske forhold og stress.

oppdrett Sykdommer

Sykdommer forårsaket av utilstrekkelig eller feil mat, skittent vann, ammoniakk bygge opp, utilstrekkelig temperatur og belysning, mangel på hygiene og overbefolkning er kalt oppdrett sykdommer. De omfatter mangel på næringsstoffer og infeksjoner som oppstår når immunsystemet er svekket og normal mikroorganismer vokse ut av kontroll. De er forhindret av forsvarlig omsorg, renhold og kosthold.

Old Age Sykdommer

Som mennesker, kan froske systemer og organer brytes ned når de blir gamle. Vi vet ikke veldig mye om den naturlige levetiden til frosker, men gjennomsnittet blant artene ser ut til å være rundt 15 år. De fleste kjæledyr frosker dø mye raskere fra stress og manglende omsorg. Tegn på orgel sammenbrudd fra høy alder har ødem (væske bygge opp under huden), problemer Shedding og tap av ekstremiteter med boder.

parasittiske ormer

Mange ormer parasitter frosker. Trematode ormer har blitt ganske vanlig og forårsake misdannelser i froske lemmer. Bendelorm er plukket opp fra andre husdyr som katter og hunder. Bendelorm vokse i mange steder i frosken, forårsaker misdannelse og død. Rundormer er også farlig, og kan blokkere en frosk tarmen. Uvilje mot å spise er et tegn på parasittangrep.

advarsler

De fleste frosk sykdommer er svært smittsom mellom amfibier. Hold nye frosker unna andre dyr i minst fire uker og se nøye etter tegn på sykdom. Ta syke frosker til en erfaren herpetological veterinær. Oppsøke den nyeste informasjonen om riktig omsorg for din arter av frosk. Ikke la din frosk nær vill frosker eller naturlige vannforekomster. Menneske sekreter kan skade frosken hud. Bruk beskyttende hansker dersom du må håndtere din frosk.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com