Hvordan lage et lekeområde for ditt kjæledyr Birds

December 19

Hvordan lage et lekeområde for ditt kjæledyr Birds


Fugler er sosiale vesener som elsker å spille. For å holde fugl lykkelig og sunt, gi det et lekeområde å trene utenfor buret sitt. Lekeområder eller lekegrinder gir en måte å bånd med fuglen og sosialisere den. Pet fuglene elsker interaksjon med sine eiere, så gi dem en plass i din stue vil gi dem timer med underholdning. Lag et morsomt og trygt miljø for fuglen.

Bruksanvisning

1 Utpeke en plass i ditt hjem for kjæledyret fugl lekeområde. Avhengig av størrelsen på fuglen, plukke en passende plass i et område du og din familie tilbringer tid i slik at du kan spille med og overvåke din fugl. Sørg for at plassen er fri for ledninger som fuglen kan tygge på, takvifter og giftige planter, og at det er borte fra kjøkkenet området som inneholder mange farer for fuglen, inkludert giftig røyk fra nonstick kokekar som inneholder polytetrafluoretylen, ifølge ASPCA.

2 Dekk gulvet under lekeområdet med et tykt håndkle, teppe eller vaskbar rug for enkel opprydding. For å rengjøre, bare fjerne håndklær, tepper eller pledd, riste dem ut og maskinvask. Man kan også bruke et ark av plast ytterkledning under området som kan skylles av hver uke eller så for å holde området sanitær.

3 Sett opp lekeområde med et skuespill treningsstudio eller papegøye stand kjøpt i en dyrebutikk. Pass på at materialene er ikke giftig og inneholder noen naturlige grener for fuglen å klatre og tygge på. Spille treningssentre kan være enkle eller forseggjort, avhengig av størrelsen på fuglen og ditt budsjett. Du kan også lage en lek gym ut av naturlige, ikke-giftige grener og fest dem med skruer til en tre base. Gir rikelig med plass til å klatre og mosjon. De naturlige grenene gir god øvelse for toe musklene papegøyer og holde nebb trim som fuglene tygge på dem, ifølge Animal-World.

4 Gi masse leker for fugl i lekeområdet og henger fra stykket gym. Kjøpe leker for papegøyer eller bruke giftfri baby leker. Leker hengende fra tau er morsomt for fuglene å klatre og tygge på. Husker hang fra spille gym gir underholdning som gjør flere stiger å klatre. Leker av giftfri tre, lær, kuskinn og akryl gjøre gode tygge leker for kjæledyr fugler, ifølge Animal-World. Fugler også liker å se på seg selv i speil, så henge noen speil på veggene rundt i området. Legg noen bjeller til grenene av stykket gym.

5 Plasser mat og vann retter i lekeområdet for fugl slik at den kan bruke god tid på det uten å måtte gå tilbake til buret sitt. For å oppmuntre til beite og holde fugl stimulert, kan du skjule spesielle godbiter rundt lekeområdet slik at fuglen kan jakte på dem, ifølge Avian Web. Plasser godbiter som grønnsaker, nøtter eller frukt i kopper, eggekartonger, papirposer eller kjæledyr godbit baller tilgjengelig for hunder. Foraging tilfredsstiller din fugl naturlige nysgjerrighet og intelligens.

6 Gi en plass i lekeområdet hvor fuglen kan bade. For store fugler, bruk en frittstående fuglebadet, og endre vann daglig. For mindre fugler, sette en liten beholder med vann i området for fugl å bade i, atskilt fra sin vannskål. Fugler også nyte en mild misting fra en sprayflaske, som et bad, i deres lekeområde. Siden bading kan være rotete, er lekeområdet et flott sted for en fugl å bade uten å bli buret våt.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com