Gode ​​Investments til La barn

January 7

Gode ​​Investments til La barn


Det er én ting å tjene penger for deg selv og en helt annen for å bevare og formere dine eiendeler på grunn av barna. Når du bestemmer hvordan du investere pengene dine slik at barna får størst mulig arv, må du fokusere på langsiktig investeringshorisont. For å gjøre det, spør deg selv om de ressursene du sette pengene dine i vil øke i verdi i 10, 20 eller 30 år fra nå.

Utdannelse

Gi en mann en fisk og du vil mate ham for en dag. Lær en mann å fiske og du vil mate ham for livet. Denne kinesisk ordtak fanger betydningen av utdanning. En grad fra et godt universitet eller høyskole er en av de beste investeringene du kan la dine barn.

Eiendom

Eiendomsmegling bevarer verdi på lang sikt som tempoet i huset takknemlighet vanligvis overstiger inflasjonstakten. Å investere i murstein og mørtel også gi dine barn med regelmessige månedlige utbetalinger i form av en leie. Spesielt verdifulle er prime eiendom, vanligvis plassert i sentrene i store byer og i prestisjefylte boligområder.

finansielle eiendeler

På lang sikt har aksjer historisk sett bedre resultater enn alle andre investeringer, ifølge CNN Money. Imidlertid kan aksjer være svært volatile på kort sikt. I tillegg, hvis du velger feil aksjer, kan du miste en stor sum penger. I tillegg til aksjer, andre finansielle eiendeler inkluderer selskapsobligasjoner, bankinnskudd og amerikanske statsobligasjoner.

alternative Eiendeler

Alternative eiendeler omfatter gull, sølv, diamanter, sveitsiske klokker, smykker og malerier. Disse objektene er generelt gode butikker av verdi. Deres ulempe er imidlertid at de ikke er rentebærende, som de fleste andre eiendeler gjør. For eksempel fast eiendom tjener du leieinntekter og en god utdannelse øker lønnen din.

Gjør det enkelt

Når du bestemmer hva investeringer for å overlate til dine barn, bli veiledet av en rektor å holde det enkelt. Hvis du ikke forstår en viss investering instrument, må du ikke bruke den. Også, hvis barna ikke forstår finansielle eiendeler, kan det være vanskelig for dem å håndtere dem etter at de får midlene fra deg.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com