Sommeraktiviteter å gjøre med barn

December 25Sommerferien kan virke skremmende for foreldrene. Men med litt videre planlegging, kan barn i alle aldre nyte rimelige aktiviteter for å okkupere sommerdager. Spill interessante og uvanlige utendørs spill og ta litt av stranden med deg hjem for flere dager med moro med strand-tema håndverk og maleri. Selv tenåringer og småbarn kan finne en sommeraktivitet for å nyte.

Toddler

Bland vaskbar tempera maling med vann i en lett-å-operere sprayflaske. Legg en sprut av oppvask såpe for å hindre at sprøytemunnstykket fra å bli blokkert. Papir bånd til gjerdet eller bakken og la din pjokk å sprøyte male papiret. Når barnet ditt er ferdig maleri, skylle vekk eventuelle rester med vann. For et alternativ sommer maleri aktivitet, fylle en isbit brett med vann og tilsett en dråpe annen farge konditorfarge til hver kube. Når frosset, gi isbiter til barnet ditt, og la ham male med dem. Som vannet smelter, vil malingen farge papiret.

Gjør fotavtrykk på stranden som et minnesmerke sommer minne. Har barnet ditt stå i våt, komprimert sand og deretter fylle utskrifter med gips. Når det er satt, dekorere fotspor ved å dekke dem med et tynt lag med lim og sand, eller male dem hvis du foretrekker det.

Førskolen og barnehage

Kombiner sandslott gjør med en runde bowling på en morsom strand aktivitet de yngre vil nyte. Bruk først en kopp til å gjøre "pins" med sand. Da barna bytter på å se hvor mange pinner de kan slå ned med en ball.

Barna kan lage tredimensjonale sand kunst bilder med farget sand, vann og lim. Har barna tegne en skisse av hva de vil. En enkel skisse - som en sol, strand ball eller paraply - fungerer best for dette prosjektet. Tynn limet med vann og børste den over omrisset før du legger sanden. Når tørr, børst av overflødig sand før visning av bildet.

skole Age

Okkupere barn med en klassisk Saft aktivitet, eller prøve en sykkel-vask stasjon. Barn kan dekorere tegn, bestemme prisene og gjøre lemonade seg med vann, sitronsaft og sukker etter smak. Gi svamper, håndklær og en bøtte full av vann for sykkel-vask stasjon. For en civic-tenkende aktivitet, oppmuntre barna til å velge en veldedighet og donere pengene de heve.

Spill en versjon av tag med vann pistoler eller sprayflasker. Delt barna inn i to lag og gi hvert barn med en sprayflaske. Barn må spray medlemmer av det andre laget til å merke og fryse dem. Barn kan bare være gassform når de er sprayet med et medlem av sitt eget lag.

Tweens og tenåringer

Tenåringer vil nyte å lage unike tilpassede flip flops å matche ethvert antrekk. Hold deg edelstener eller formet perler til stroppen med varmt lim for å glamorisere en vanlig par flip flops. Alternativt kan du opprette plattform flip flops ved å kjøpe tre par av billig vanlig flip flops i å koordinere farger. Fjern stroppene fra to av de flip flops, og lim alle tre baser sammen. Deretter dekorere stroppen med markører, stoff, glitter eller perler for å matche.

Lag en strand-tema fotoramme for å verdsette sommerminner. Samle sand, småstein og skjell fra stranden, og deretter bruke varmt lim til å feste dem til en vanlig treramme, tilgjengelig fra håndverks butikker. Male eller skrive en personlig melding på rammen og legge til et sommerlig bilde.


© 2019 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com