Hvordan Absorber Grease under matlagingen

July 27

Hvordan Absorber Grease under matlagingen


Fett øker smak i supper, stuinger og sauser, men fettstoffene kan resultere i for mye fett som skal fjernes for å gjøre parabolen like smakfull som mulig. Grease er mer tyktflytende enn vann, slik at det samler seg på overflaten av parabolen. Flere alternativer kan du absorbere overflødig fett fra overflaten mens begrense mengden av vann eller andre væsker absorbert.

salat Leaf

Et par salatblad kan absorbere det meste av fett fra overflaten av supper og andre retter. Isbergsalat og andre salat med store, relativt flate bladene fungere godt. Slå av varmen til kokekaret og stoppe omrøring, slik at flere minutter for fett for å separere og stige til overflaten. Trekk av noen salatblad og legg dem forsiktig på overflaten - unngå å bryte overflatespenningen på fett så salat ikke faller gjennom til vann eller annen væske. Fargen blir dypere som bladene absorbere fett. Fjerne bladene etter ca. 5 minutter eller når bladene er merkbart fulle av fett. Vent noen minutter for fett og væske til å bosette seg. Gjenta fremgangsmåten med flere salatblader inntil mesteparten av fettet absorberes.

brød Slice

Brød er ofte brukt til sop opp ekstra saus eller saus fra en plate eller bolle, og kan være like effektiv på å absorbere overflødig fett mens matlaging. Brødet vil også lett absorbere andre væsker i fatet, så du må være forsiktig for å unngå å bryte gjennom fettlaget. Fjern skorpe fra brød, viser mer av den porøse brød interiøret. Pensle brød lett over overflaten av skålen, beveger seg langsomt, slik at fettet til å absorbere inn i brødet. Snu brødet som nødvendig for å avdekke en frisk del for å absorbere mer fett. Kast brødet før den er full og begynner å falle fra hverandre, ved hjelp av et nytt stykke brød inntil det meste av væsken er absorbert.

Grease Mop

Disse spesialitet kjøkken verktøy er utformet spesielt for å bøte overflødig fett mens matlaging. Det finnes flere forskjellige versjoner av dette produkt, men alle generelt har et kort håndtak med en serie av lange fibre i enden, som en liten utgave av en fille mopp. Hold fett mopp oppreist med fibrene knapt berøre fett. Virvle den rundt overflaten av fatet, mens fettet er det kjempe opp inn i fibrene. Noen fett mops har et teleskopisk rør som er koblet til håndtak som du kan skyve ned fibrene til å presse ut fettet for avhending. Fett mopper kan rengjøres med oppvaskmiddel og gjenbruk, men de mister effekt over tid.

Paper Towel

Fraværende noen annen fett absorberende alternativer, kan du finne lykken med et papirhåndkle eller enda et stykke silkepapir. Legg papiret flatt på toppen av fett og det vil raskt absorbere fett. Kast den første papir og gjenta med et rent stykke, å gjenta denne prosess inntil mesteparten av fettet absorberes. Dette alternativet kan være rotete hvis fett drypper over disk som du prøver å kvitte seg med den. En annen lignende alternativ er å vikle et papirhåndkle rundt noen isbiter. Samle kantene av håndkle over isen og vri for å lage et håndtak. Dra papirkledd isbiter over fett. Den papirhåndkle absorberer fett og isen kjøler det raskt slik at det fester seg til papiret håndkle i herdet biter som ikke vil gjøre en dryppende rot på kjøkkenet.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com