Hvordan få en ivrig Microchip for ditt kjæledyr

June 29

Hvordan få en ivrig Microchip for ditt kjæledyr


Den AVID microchip er en type kjæledyr mikrobrikke som brukes i hunder og katter for sporing. Mange mennesker begynner å bruke en mikrobrikke for hunder som har en tendens til å løpe vekk, eller ikke høre. Et kjæledyr microchip er en liten databrikke implantert under huden for permanent merking og sporing av et kjæledyr. Den AVID mikrobrikke for hunder og katter er omtrent på størrelse med et riskorn. Det ikke medfører noen skade under eller etter inngrepet. Den faktiske størrelse av en mikrobrikke pet er liten nok til å passe inne i en hypodermisk nål. En mikrobrikke for hunder kan spores over hele USA gjennom et datasystem og radiosignal. Brikken forblir inne kjæledyret ditt for alltid og kan ikke fjernes. Et kjæledyr mikrobrikke gir kjæledyreiere trygghet.

Bruksanvisning

En sammenligning alternativene og bestemme om en hund microchip er best. Noen mennesker er ikke komfortabel med å ha en microchip implantert i deres kjæledyr kroppen, og andre er opptatt av et kjæledyr microchip eller annen måte kunne føre til en invasjon av privatliv. De fleste synes det å være en nyttig måte å holde orden på et kjæledyr i tilfelle det går hjemmefra. En mikrobrikke for hunder som er best for sta, dårlig trente hunder som har en tendens til å kjøre fra verftet. Den AVID microchip er bare én type kjæledyr mikrobrikke tilgjengelig. Hjem Igjen er et annet populært alternativ. Det er best å sammenligne ulike selskaper som selger mikrobrikker.

2 Spør din veterinær om dyret microchip alternativer. De to vanligste hund og katt microchip selskaper noen mennesker velger er AVID og hjem igjen. Både AVID og Home Again selge en mikrobrikke for hunder som kan skannes i alle dyr tilfluktsrom befinner seg i USA.

3 Planlegge en avtale med dyrlegen for å få kjæledyret microchip implantert. Kostnadene varierer avhengig av chip du velger, men du kan regne med å betale mellom $ 20 - $ 50 for prosedyren. Fremgangsmåten er den samme som en vanlig skudd, og det er gitt sammen med en kanyle. Et kjæledyr mikrobrikke koster ikke månedlige avgifter. Du trenger bare å betale en gang for implantatet.

4 Sett ditt kjæledyr med AVID, eller hva mikrobrikke selskapet du valgte, umiddelbart etter at chip er implantert. Installasjon av brikken i din katt eller hund vil være ubrukelig med mindre du fullføre registreringsprosessen. Fullfør papir arbeidet som du skal ha mottatt med kjæledyret microchip. Du kan sannsynligvis også fullstendig registrering på selskapets hjemmeside. Hvis du har brukt AVID pet mikrobrikke, må du registrere gjennom PETtrac og kostnadene er $ 19,95 for ett kjæledyr og $ 50 for tre kjæledyr. Lignende dyret microchip selskaper kan kreve mer eller mindre for registrering. Sørg for at du tar med direkte telefonnummer, fullt navn og hjemmeadresse.

Hint

  • Hold identifikasjon koder på kjæledyret ditt. Et kjæledyr mikrobrikke garanterer ikke noe. Tags kombinert med chip er den beste måten å holde styr på kjæledyret ditt hvis den går hjemmefra.
  • Hvis du flytter til en annen adresse sørge for at du oppdaterer din kontaktinformasjon for kjæledyret microchip registrering. Du må enten kontakte selskapet direkte, eller lage en oppdatering på nettet.
  • Pet microchip selskaper vanligvis tar gebyr for et navn eller adresse endring. PETtrac for eksempel kostnader $ 6 for å gjøre det.

© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com