Slik tilpasser en Air Børstet Hoodie

July 18

Slik tilpasser en Air Børstet Hoodie


Airbrushed gensere er en urban street style emblem. Ikke bare er de komfortable, men de kan også tilpasses til å reflektere hvem du er eller hva du gjør. Før du leverer dine tråder over til en profesjonell airbrush artist, tenk på den meldingen du ønsker å formidle til andre.

Bruksanvisning

1 Lag en liste med navn, kallenavn, lagets navn, eller andre kallenavn som du ønsker å se airbrushed tvers hettegenser. Har din favoritt en airbrushed på forsiden eller baksiden, avhengig av hva du liker best.

2 Legg jern-on patcher til hettegenser for en leken look. Hvis du er interessert i sport, jern på basketball, fotball eller baseball patcher bort på panseret eller ermene på genseren. Bruk patcher som du har opptjent fra en organisasjon eller skole klubb.

3 Skjær ermene av din airbrushed hettegenser for å lage en vest som er helt din egen.

4 Sett i et varmt lim pistol, slik at du kan legge gnisten eller bling til din hoodie. Etter at limet har varmet, bruke en pinsett til å plukke opp en enkelt rhinestone. Gni lim over baksiden av det og deretter forsiktig slipp den på genseren nær airbrushing. For å rengjøre Bejeweled hettegenser, hånd vaske den og henge til tørk.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com