Forekomst av Rice allergi i Dogs

March 29

Rice allergi er relativt vanlig hos hunder. Noen veterinærer mener at en reaksjon utløses over tid ved eksponering for ris, en ingrediens som finnes i mange hunden mat og godbiter. Rice allergier kan diagnostiseres ved blodprøver, intradermal hud tester eller en eliminasjonsdiett. En hund allergisk mot ris bør unngå inntak av ris produkter og i stedet spise mat som inneholder en annen karbohydratkilde.

symptomer

Symptomer på en ris allergi kan være kløe og håravfall når en mat som inneholder ris er fortært. Rødhet og irritasjon i huden kan også observeres. Hunden kan ha "hot spots" som kan føles når stryke hans sider, huk eller magen. Hot spots vil bli merkbart varmere enn resten av hundens hud. Hot spots er ikke alltid på grunn av matallergi. Hvis en ris allergi er til stede, vil en reaksjon observeres i løpet av 24 timer etter at hunde konsumere en matvare som inneholder ris.

årsaker

Rice allergi kan være forårsaket av eksponering for ris gjennom hele hundens liv. På et tidspunkt ble lam og ris hundemat formler antatt å være ideelt for hunder med matallergi. Gode ​​resultater ble observert fordi, når disse formlene først ble introdusert, de fleste kjæledyr hunder ikke hadde vært utsatt for lam og ris. Dette førte til en metning av markedet med tilsynelatende overlegen, hypoallergene lam og ris hundemat, som igjen forårsaket mange hunder for å utvikle allergi mot lam og ris.

testing

Rice allergier kan diagnostiseres gjennom blod testing, intradermal hud testing eller en eliminasjonsdiett.
Blodprøver er utført ved hjelp av enten RAST eller ELISA-metoden. Begge krever en liten mengde blod å bli trukket og utsettes for allergener. Hvis tallrike antistoffer blir produsert når blodet er utsatt for et spesielt allergen, hunden er allergisk mot det substans.
Intradermal hud testing krever sedasjon og barbere et stort område av hundens side. Små mengder av allergener blir deretter injisert inn i huden. Et hevet område av irritasjon vil bli observert når en allergisk reaksjon utløses.
En eliminering diett krever mate hunden en diett med en kilde til protein og en karbohydrat som er helt nytt for hunden. Etter en diett som ikke forårsaker en reaksjon har blitt identifisert, kan eieren tilsette ingredienser fra hundens tidligere diett, en om gangen. Ved tilsetning av ris tilbake inn i dietten fører til en reaksjon, har den dog en ris allergi.

lignende Allergi

Hunder med ris allergi kan også være allergisk mot andre karbohydrater som brukes i produksjonen av pet food. Hunder allergiske spesielt til ris gluten er sannsynlig å reagere på andre glutens, inkludert maisgluten og hvetegluten. Mais, hvete, soya og kylling er de vanligste allergener i hunder.

Ledelse

Rice allergier kan håndteres ved å mate en diett som ikke inneholder ris. Alternative karbohydratkilder kan omfatte søtpotet, quinoa eller amaranth, blant andre. Prøv å rotere hundens kosthold og samtidig unngå ris for ikke å skape nye allergier. Hvis du finner en hundemat merke at hunden din gjør det bra på, se om den har flere formler med forskjellige kilder til protein og karbohydrater. I så fall endrer formler innenfor samme merke hver gang du kjøper en ny pose.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com