suckerfish Informasjon

March 17

Suckerfish, også kjent som remoras, finnes særlig i tropiske åpne hav. De er noen ganger sett i tempererte eller kystområder knyttet til en større fisk som kommer inn i disse farvannene. Remoras er forskjellig fra andre typer av fisk på grunn av "suger" organ som gjør det mulig for fisken å feste seg til større dyr.

Identifikasjon

Suckerfish er lange, brune fisk med en "sucker" orgel på sin første ryggfinne. De når en til tre fot i lengde og er en del av de vitenskapelige ordre Perciformes.

Sucker

Den suger gjør at Remora å knytte seg til andre marine dyr. Den suger har lameller som åpner og lukker for å tillate økning i suge og utgivelsen av sugekraft.

Vert

Suckerfish feste til en rekke verter, inkludert haier, stråler, hval og skilpadder. Mindre remoras kan knytte til andre fisk som tunfisk eller sverdfisk. Den minste suckerfish vil reise i munn og gjeller av dyr som djevelrokker og solabbor.

reproduksjon

Suckerfish reprodusere gjennom gyting. I midten av Atlanterhavet, gyting foregår oftest sted i juni og juli; i Middelhavet, er gyte vanligvis i august og september.

typer

Åtte arter av suckerfish inkludere Live Sharksucker, Whitefin Sharksucker, Smekker Suckerfish, Whalesucker, Spear Remora, Marlin Sucker, Common Remora hvitt Suckerfish.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com