Hvordan lage en Balance Beam

August 19

Balanse bjelker er ikke bare for turnere. En balanse bjelke, bygget lavt til bakken, er en stor generell fitness hjelpemiddel for å trene balanse og koordinasjon. Best av alt, de er billig, enkelt endres til å passe den enkeltes personlige behov og tar opp svært lite lagringsplass når gjemt under senga eller stod oppreist i et skap. Balanse bjelker er også en stor, billig barnas leketøy og kan utfordre barna til å utvikle koordinasjon og balanse like mye som voksne.

Bruksanvisning

1 Legg den 5-fots bord på bakken.

2 Tuck hver 9-tommers bord under én side av fem-fots bord. De korte styrene bør være vinkelrett på lengre og stille opp i flukt med endene.

3 Plassere to hjørnebraketter på hver av de kortere bæreplater, en på hver side av den lange bord. Sørg for at den ene siden av hvert hjørne brakett berører fem-fots bord og den andre siden i kontakt med kortere, 9-tommers støtte bord. Skru hjørnebeslag på plass.

4 Sand toppen av den lange bord nøye, slik at det ikke medfører splinter i bare føtter eller hender.

Hint

  • Du kan lage balanse bord mer utfordrende ved å heve eller senke den; bare legge lengre brett under dene og tre lim dem på plass for å både øke den og holde den stable.If du ikke har en skrumaskiner, du kan bruke en vanlig skrutrekker; det vil bare ta mer innsats.
  • Bare forsøke gymnastikk manøvrer under oppsyn av en profesjonell.

© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com