Hvordan lage en Garn Wig for en waldorfdukke

March 11

Hvordan lage en Garn Wig for en waldorfdukke


A Waldorf dukke er en håndlaget dukke laget i tradisjonen av Waldorf-stil. Popularisert på grunn av sin bruk i Waldorf utdanning, Waldorf stilen dukke bruker naturmaterialer som ull og bomull og omfatter enkle ansiktstrekk. Sy en Waldorf dukke for deg selv eller et barn du elsker og bruke tradisjonell ull garn eller lettstelt akryl for å gjøre parykk, og legger siste hånd på hennes personlighet.

Bruksanvisning

1 Velg en bok som er omtrent samme høyde som det du ønsker for dukken hår. Pakk garnet rundt boken flere ganger, fôr opp trådene ved siden av hverandre som du vikler og dekker hele forsiden av boken.

2 Bruk saks til å klippe tråden øverst på boken for å gjøre den om til lange tråder i stedet for loops.

3 Fjern forsiktig garn fra boken, holde trådene stilte opp. Plasser håret slik at det er sentrert på toppen av dukkens hode og bruke rette pinner til å holde den på plass.

4 Træ en dukke-making nål med tråd i en farge som passer din dukke hår. Start på midten foran på hodet og sy en rett linje av sømmen i midten av hodet mot baksiden for å feste håret på plass.

5 Lag en annen linje med søm som går rundt sidene og baksiden av dukkens hode, omtrent like over ørehøyde. Pensle dukken hår ned og mot baksiden som du gjør dette for å fullt ut dekke hodet.

6 Gjenta trinn 1 til 4 en gang eller to ganger til før dukken har en full leder av hår. Hoppe over trinn 5 på den andre og tredje lag, slik at håret skal henge ned naturlig.

Hint

  • Legg en bue i dukkens hår eller gi henne grisehaler for et annet utseende.

© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com