Hvordan lage en virtuell karakter for ditt nettsted

August 5

Suksessen til online handel resultat av å være i stand til å bruke den nyeste teknologien for å generere trafikk. En slik hi-tech verktøyet er den virtuelle karakter som annonserer ting på nettstedet ditt. Dette sparer folk bryet med å lese, laster raskere som en forseggjort presentasjon og sørger for at din melding blir hørt av publikum. Her er hvordan du kan skape en virtuell karakter for ditt nettsted.

Bruksanvisning

1 Last ned en gratis virtuell karakter programvarepakke fra Internett (se Ressurser nedenfor).

2 Velg en enkel avatar eller virtuelle karakter som du finner på disse nettstedene.

3 Design din virtuelle karakter. Ta tilbehør som er gitt på nettstedet og kle opp karakteren slik du ønsker den skal se ut. Legg frisyre, øyenfarge, kjole og så videre til du er fornøyd med det du har laget.

4 Spill skriptet. Snakk tydelig og i moderat hastighet. De spesifikke instruksjoner vil bli gitt på hvert nettsted.

5 Få HTML-koden. Dette vil bli gitt til deg av nettsteder etter at du er ferdig med trinnene ovenfor. Nå er alt du trenger å gjøre er å kutte denne koden fra nettstedet og lim det inn i din webside.

Hint

  • Øv snakker skriptet et par ganger før endelig lese den på nettsiden. Hold mikrofonen rett foran munnen (ikke ned) så lyden kommer ut klart.
  • Bruke enkle engelske ord så uttale ikke ville være et problem.
  • Vær forsiktig med måten du spiller inn stemmen din. En dårlig opptak kan drepe den positive virkningen den virtuelle karakteren gjør vanligvis på besøkende.
  • Aldri betale for denne tjenesten - det er nok av nettsteder som tilbyr den gratis.

© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com