Om Hummingbird Feathers

February 20

Om Hummingbird Feathers


Det er 338 arter av Hummingbird, med 18 som finnes i USA. Mange overvintrer i varmere klima i Sør-Amerika og kom til Nord-Amerika for å avle. Hummingbirds er svært liten, bare 3 til 4 inches i lengde, og er kjent for sine fargerike, iriserende fjær. Hummingbird fjær tjene mange funksjoner. De hjelper fuglen fly, er fargerike å tiltrekke potensielle partnere og tjene som isolasjon for å holde fuglen varm.

pigmentering

Fargen på Hummingbird fjær er annerledes enn for de fleste fugler. Hummingbird fjær er ikke alle pigmentert; noen ikke har farge. I noen arter av Hummingbird, som ruby-throated Hummingbird, eller Archilochus colubris er en iriserende effekt skapt av denne mangelen på pigmentering. Lyset fra sola passerer gjennom upigmenterte fjær og bryter opp, mye som et prisme. Fargen på fjær endringer som hummingbird trekk, noe som gjør fjærene ser ut til å være regnbuefarget og iriserende.

minst Feathers

Mange fuglearter har tusenvis av fjær, men kolibrier, på grunn av sin lille størrelse, har mindre. Arten av fugl med minst mulig fjær på kroppen sin er ruby-throated Hummingbird. Den har bare 940 fjær totalt.

Typer av fjær

Hummingbirds har forskjellige typer fjær, hver med en form for å tjene en bestemt funksjon. De primære fjær, også kalt den "første vingefjærene," er asymmetriske, tynn og buet. Disse fjærene er funnet på vingene, og de gjør det mulig kolibrien å manøvrere gjennom luften ved høye hastigheter. De halefjær er symmetriske og mye bredere enn de primære fjær. De hjelper kolibrien med heis i luften, bremsing og styring under flyturen.

Pueblo Legend

Hummingbirds er viktig i mange kulturer, for eksempel Pueblo indianerne i Nord-Amerika. Den Pueblo nasjon tror på en legende som forklarer hvordan fuglefjær ble så fargerik. Legenden sier at for mange år siden, en demon tapt et veddemål til solen og ble dermed blindet. The demon, i sin vrede, spydde ut varm lava som setter jorden i brann. En kolibri samlet regnskyene fra hver retning av Jorden og var i stand til å slukke brannen og redde jorden fra undergang. Når kolibri fløy bort, fløy gjennom en regnbue, som spredte lyse farger hele fuglefjær. På grunn av denne legenden, medlemmer av Pueblo nasjonen ofte danse med fuglefjær for å få regn i tider med tørke.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com