Hvordan lage en labyrint for Rats

August 9

Hvordan lage en labyrint for Rats


Rotter er svært intelligente skapninger som krever mye stimulering. Opprette en labyrint for kjæledyret rotte er ikke bare god mosjon, men det er også morsomt og utfordrende. Rotter liker å løse ting, gjør en labyrint en berikende aktivitet. Som rotter kan hoppe to føtter i luften, er en tradisjonell labyrint ofte ikke egnet. Tube labyrinter lage et flott alternativ, og vil forhindre at rotte fra bare å hoppe ut av labyrinten.

Bruksanvisning

1 Reduser rør eller plastflasker, slik at du har ni rør hver seks inches lang. Antall hvert rør med en penn eller markør. Lay rør ett, tre, fem og åtte vertikalt; de må forbli vertikalt gjennom hele prosessen. Lay rør fire, seks, sju og ni horisontalt; de må holde seg horisontal gjennom hele prosessen.

2 Skjær et hull som er samme bredde som i slutten av røret en i midten av arb to. Påfør lim rundt slutten av røret en og setter inn rør en inn i hullet du laget i tube to.

3. Skjær et hull i midten av den andre siden av røret to. Påfør lim rundt slutten av røret tre og sette det inn i det andre hullet du har gjort det tube to. Tube ett, to og tre bør alle nå festes og danne en "+" form.

4 Skjær et hull tre centimeter fra den øverste enden av røret fem. Påfør lim rundt slutten av den høyre enden av røret to og sett den inn i hullet du opprettet i rør fem.

5 Skjær et hull i midten av stykket fire. Påfør lim rundt toppen slutten av stykket tre og sett i inn i hullet du opprettet i tube fire.

6 Skjær et hull en centimeter unna den nedre enden av røret fem, på høyre side. Påfør lim rundt den venstre enden av røret seks, og sett den inn i hullet du opprettet i rør fem.

7 Skjær et hull i midten av røret åtte, på høyre side. Påfør lim rundt den venstre enden av røret syv, og sett den inn i hullet du opprettet i tube åtte. Påfør lim rundt den nedre enden av røret åtte og sett det inn i den øverste enden av røret fem.

8 Skjær et hull tre centimeter fra venstre ende av røret ni. Påfør lim rundt den øverste enden av røret åtte, og sett den inn i hullet du opprettet i rør ni. Påfør lim rundt den venstre enden av røret ni og sett den inn i høyre enden av røret fire.

9 Dekk til hullene i endene av rørene to, fire, fem, seks, sju og ni ved å dekke slutten av hvert rør med papir og limes ned.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com