Hvordan legge ved en sykkelhenger til en sykkel

November 14

Hvordan legge ved en sykkelhenger til en sykkel


Sykling er en flott familieaktivitet. Små barn som ikke kan ri ennå kan føle seg utelatt, men den neste beste er å trekke dem bak sykkelen i en trailer. Sykkelvogner lett fester seg til bakakselen eller setepinne av en sykkel. Lær å sikkert feste tilhengeren til en sykkel, slik at de ikke vil bli skilt under en tur.

Bruksanvisning

1 Bestem hva slags sykkel tilhengerfestet system du har. Det er quick-release spydene og fast mutter vedlegg. Den quick-release spyd er bare en klemme klemme og stropp som festes rundt sykkel setepinnen. Den faste-nut vedlegget er et horisontalt hull gjennom tilhengerfestet som vil bolt til bakre sykkelhjul.

2 Skru av mutteren som holder på bakhjulet. Dette er nødvendig for fast mutter vedlegg sykkel hengerfester.

3 Skyv fast mutter vedlegg tilhengerfestet over bakhjulet bolten som stikker ut gjennom sykkelrammen. Skru på mutteren igjen tett.

4 Spenn stroppen rundt sykkelen setepinnen under sykkelsetet. Dette er nødvendig for quick-release spyd sykkel hengerfester.

5 Klem klemmen på quick-release spyd. Mate stroppen tilbake gjennom quick-release spyd på sykkelhenger. Slipp klemmen på quick-release spyd. Trekk i stroppen stramt.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com