Hvordan rense Grease Off Dine Sperrys

August 21

Sperrys er designer sko som er kjent som båt sko. Som du kan forestille deg, å eie et par høyt priset båt sko fungerer mer som et statussymbol enn en forestilling Enhancer, siden de er ikke billig. Å vite hvordan du rengjør fett av dine Sperrys vil hjelpe deg å bevare skoene dine og spare penger ved å sikre at du ikke går glipp av en dag for å vise frem din støtte nautiske mote.

Bruksanvisning

1 Dab våt fett med en tørr, ren bomullsklut. Ikke gni fettet fordi dette fører det til å spre seg. Bruk flere rene områder av kluten. Fortsette inntil det ikke mer fett er plukket opp av duken.

2 Tørk en semsket blokk forsiktig over fettflekker å tørke av det øverste laget av fett. Dette fjerner fett avgjort på toppen av lur, men ikke fett som har spredt seg ned til bunnen av korn. Bruk en myk børste til å trekke opp lur og vurdere hvor dypt fettet har kjørt ned i korn.

3 Påfør en dråpe eddik til nedre hælen området av skoen for å se hvordan skinn reagerer. Hvis ingen misfarging oppstår, hell akkurat nok eddik til å dekke alle de fettflekker som må fjernes. Bruk en myk klut til å gni ut fettflekker. Bruk akkurat nok press for å være fast. Ikke over kratt.

4 Fukt en myk klut med vann. DAB skoen for å fjerne eddik. La skoen tørke i en time. Hold skoen vekk fra direkte varmekilder, slik som sollys eller oppvarming enheter.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com