Hvordan Diet for Bodybuilding

September 3

Å ha et godt kosthold er viktig for alle, men kroppsbyggere trenger å holde et øye med hva de legger i sine organer. Slanking er ikke bare å spise mindre, men. For maksimal vekst av muskler og fettforbrenning, er en blanding av protein, karbohydrater og væsker nødvendig.

Bruksanvisning

1 Spis rikelig med protein. Nummer én behov for noen bodybuilder er protein. Protein er hva muskler bruker for å gjenoppbygge og vokse. Mye av mat som er høy i protein er også høy i fett. Matvarer med mye protein, men lite fett omfatter kylling, egg hvite og soyaprodukter. Den gjennomsnittlige person trenger ca 70 gram protein per dag. Kroppsbyggere trenger omtrent det dobbelte for å fremme muskelvekst.

2 Konsumere rikelig med karbohydrater. Karbohydrater har fått et dårlig wrap med kjepphest dietter utgangspunktet å kutte ut all karbohydratinntaket helt. Men karbohydrater er viktig for kroppsbyggere. Karbohydrater drivstoff kroppen, og uten karbohydrater, kan du bli utmattet mye raskere under høy etterspørsel trening. Hel hvete pasta og brød er sunne måter å få karbohydrater. Mengden av karbohydratinntak er avhengig av kroppsvekt, men en generell tommelfingerregel er 3-5 g per pund av kroppsvekt.

3 Drikk vann og sportsdrikke. Vann er den beste flytende en bodybuilder kan drikke for å fylle opp musklene. Musklene trenger vann for å gjenoppbygge sammen med protein. Vanligvis er 8 til 10 glass vann dag anbefales for den gjennomsnittlige person. Kroppsbyggere kan øke denne litt, men ikke for mye for å unngå overhydrering. Sportsdrikker kan også være fordelaktig, men vær oppmerksom på at mange kan inneholde sukker. En god sportsdrikk som er lav i sukker er Propel av Gatorade. Det har også bare 10 kalorier per 8 oz. flaske, ifølge nettsidene sine.

4 Sett opp en tidsplan for måltider. Dietter er vanligvis blåst på grunn av dårlig tid ledelse og den enkle tilgjengeligheten av rask mat. Ved å planlegge ut måltider på forhånd, kan du sørge for at du får de nødvendige proteiner og karbohydrater uten tilsatt fett finnes på de fleste fast-food leddene. Noen kroppsbyggere spiser flere måltider om dagen, og andre spiser de vanlige tre måltider. Det er egentlig basert på personlige preferanser. Det viktigste å huske på er å spise en sunn, næringsrik frokost for drivstoff i løpet av dagen.

5 Hold orden på matinntak i en journal. Skrive ned hva du spiser og hvordan det gjorde du føler kan hjelpe deg å holde deg på sporet. Visse matvarer kan være mer gunstig for forskjellige mennesker. Du må finne ut hvilke matvarer fungerer for kroppen din. For å finne ut hvilke matvarer er bra for å bygge muskler, besøk Bodybuilder.com, som har en liste over sunn, muskelbyggende mat (se Ressurser).

Hint

  • Finn oppskrifter på forhånd og blande mattilbudet. Det finnes mange oppskrifter på måter å tilberede kylling som er lav i fett.
  • Ta alltid kontakt med lege før du starter en diett eller trening plan.

© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com