Tips for å få jenta tilbake

November 4

Tips for å få jenta tilbake


Par bryte opp av ulike grunner, og noen ganger kan du føle deg som om du har gjort en forhastet beslutning i bestemme seg for å kutte jente fra ditt liv. Hvis du vil at jenta tilbake, gi det tid først for å være sikker på at dette er hva du ønsker. Du kan bare mangle ideen om å ha henne rundt. Når du har bestemt at å få henne tilbake er det du ønsker, kan du følge noen tips for å sikre at du ikke gjenta atferd som brøt to av dere opp i første omgang.

Ta det rolig

Tips for å få jenta tilbake

Hold kontakten til et minimum.

Ikke ring din ex hver dag eller tekst henne hver time for å fortelle henne hvor mye du har savnet henne og hvor mye du ønsker å se henne igjen. Sende en kort tekst som spør hvordan hennes dag kommer er en måte å holde kommunikasjonslinjene åpne uten noe press. Ikke flytt for fort med en romantisk middag med levende lys. Etter å ha tilbrakt tid med vennlig kommunikasjon, gå for en lunsjavtale i stedet. Gjør det i arbeidstiden, slik at du har en unnskyldning til å gå. I dette tilfellet er mindre bedre fordi det kan la henne ønsker mer.

Redd Følelser

Viser din ex at du savner henne er all right; imidlertid bryte ned og forlate hulke meldinger på telefonen hennes ikke er det. Det er lurt å styre klar av å forlate tigge tekstmeldinger som grenser mot forfølgelse. Ikke send en e-post med emnet "Kom tilbake til meg!" Jada, kan du bli rammet av bruddet, men hun ønsker å vite at hun ikke kommer tilbake til samme situasjon som fikk deg bryte opp i første omgang - i dette tilfellet, blir for trengende og følelsesmessig. Ikke bli sint hvis hun gir deg et svar du ikke vil høre. Bare fordi hun er ikke sikker på det tidspunkt betyr ikke at hun ikke vil vurdere å være kjæresten din igjen i fremtiden.

Vær ærlig

Hvis du brøt opp på grunn av temperamentet ditt, bør du vurdere å søke hjelp. Vær ærlig med henne og la henne vite at du søker hjelp og ønsker å prøve på nytt. Hvis hun anklaget deg for juks, og du aldri bekreftet eller benektet det, være ærlig og åpen. Fortell henne sannheten og, forhåpentligvis, kan du begynne en helt ny, ærlig, forhold med henne.

Gå videre

Du kan finne deg selv fiksert på eksen, så mye slik at alle og alt i livet ditt er skjøvet til side. Å være opptatt av å få jenta tilbake kan forårsake uønskede telefonsamtaler og e-poster som hun ikke kan være klar for ennå. Hold deg opptatt med andre ting i livet ditt mens du gir henne tid til å bestemme om hun er klar til å komme tilbake til deg. Presse henne kan bare dytte henne vekk.

Hold Up Your Utseende

Du kan bli fristet til å velte seg bort i selvmedlidenhet og nekter å vaske eller bruke noe annet enn skitne, gamle svette. Et godt utseende lik selvtillit og gjør at du føler deg bedre. Faktisk, gå på treningsstudio bidrar til å holde tankene opptatt mens du holder kroppen i form. Når hun er klar til å forene, vil du være forberedt på å ønske henne velkommen tilbake med den nylig polert armene.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com