Typer av Hummingbirds i Texas

February 15

Typer av Hummingbirds i Texas


Hummingbird overvåkere i Texas har nok å se hver vår og sommer. På grunn av det mangfoldige landskapet, Texas tiltrekker seg 18 arter av kolibrier. Ifølge Texas Parks and Wildlife, kan hver Texan se minst to arter av kolibrier i sitt fylke, mens noen regioner romme opptil 16. kan være vanskelig Identifisere fuglearter på grunn av små forskjeller. Dessuten kan den blendende iriserende farge i den voksne mannlige hals region sees bare i en bestemt vinkel og i riktig lys. Den beste plasseringen for en observatør er mellom solen og fugl. Kolibrier oppført her er blant de mest spektakulære i Lone Star State.

Ruby-throated Hummingbird

Mann ruby-hals har en lang, tynn, mørk regningen, en iriserende rød hals og tann hale. Vanligvis finnes over hele den østlige delen av Texas i løpet av våren og sommeren, Ruby-hals migrere over staten til kysten om høsten. Når du er der, disse kolibrier bulk opp før krysset Mexicogolfen å migrere sørover til Costa Rica.

Black-chinned Hummingbird

Den svarte-chinned Hummingbird er den eneste kolibrien med en svart hake og en lilla bånd under. De kan bli oppdaget i løpet av våren og sommeren i den vestlige halvdelen av Texas og er vanligvis gått av oktober.

Buff-bellied Hummingbird

Mann buff-bellied kolibrier har en samlet grønnaktig utseende, en grønn hals, kanel magen, rusten gaffel hale og oransje regningen. Vanlig i Mexico, kan disse fuglene bli funnet i løpet av sommeren i Texas Lower Rio Grande Valley hvor de hekker.

Blue-throated Hummingbird

Den største Hummingbird i Nord-Amerika, er den blå-throated den eneste kolibrien med hvite tips om sine halefjær. Den blå-throated kommer i Big Bend området vest Texas i begynnelsen av april og forlater av oktober.

Magnificent Hummingbird

En av de større kolibrier, har Magnificent en mørk regning, en grønn hals, en lilla krone og en lang hale. De hekker i Davis-fjellene i West Texas og kan komme så tidlig som våren og holde gjennom midten av november.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com