Maskiner som brukes i Spas for Ansiktsbehandlinger

January 9

Maskiner som brukes i Spas for Ansiktsbehandlinger


Ansiktsbehandling er en utmerket måte å oppdatere og forynge huden. Spas har høyt utdannet hudpleiere på ansatte som er spesialister på hudpleie problemer, og som er sertifisert innen sitt bostedsstaten for å gi effektive ansiktsbehandlinger som er trygge for huden. Fra forberedelse scenen til den endelige behandlingen av hudfarge, er en rekke maskiner som brukes i en spabehandling.

Steamer

Noen spas bruke en dampbåt før en ansiktsbehandling for å åpne opp porene og forbereder huden for peeling, rensing, og massasje. Ansiktet er vanligvis plassert på en en stasjonær maskin med en slangelignende feste, som avgir en jevn strøm av damp.

All-in-One Facial Machine

Mange spas bruke en alt-i-ett ansikts maskin som utfører en rekke funksjoner. Ansikts maskiner inkluderer vanligvis ansikts vakuumrør, spraydyser, ansikt børster (for peeling), forstørrelsesspeil og et Woods lampe. Huden blir først vurderes med Wood lampe, som bruker fiolett (ikke skadelig ultrafiolett) lys til å identifisere problemområder i huden. Forhold som ikke er synlig for det blotte øye, slik som dehydrering, solskader, og død hud-cellers buildup blir oppdaget via en Wood lampe. Vakuum, børster, og sprøyteredskaper blir brukt under rensing perioden av ansiktsbehandling. Forstørrelsesspeil er ofte brukt i hele ansiktet og under utpakkingen. Utpakkingen trekker bakterier ut av tette porer, noe som resulterer i klarere hud.

Høyfrekvente Tonere

Høyfrekvente hudpleie maskiner levere en mild, forfriskende elektrisk strøm til huden gjennom glasselektroder (som ligner glass batonger) som er glattet over ansiktet. Elektrodene avgir varierende intensiteter av lys og er ofte ledsaget av en prikkende følelse som kan tilpasses kundens preferanser og hudpleiebehov. Høyfrekvente maskiner antas å øke kollagen og elastin produksjon, bedre blodsirkulasjon, forvise giftstoffer (som frie radikaler), eliminere akne-forårsaker bakterier, og å eksfoliere. De kan også bistå med lymfedrenasje, noe som reduserer utseendet av hevelser i ansiktet, spesielt i området rundt øynene.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com