Hvordan lage Familiefotobøker for barn

December 8

Barn elsker å vise frem familiebilder til sine venner. Som foreldre er vi veldig beskyttende av våre bilder, og ofte vil ikke la dem ut av vårt område. Det er en enkel løsning på dette problemet. Du kan opprette en familie fotobok for barnet at de kan holde på sin plass å vise til sine venner når de vil.

Bruksanvisning

1 Dette er det viktigste steget! Kopier bildene dine. Den billigste måten å gjøre dette på er å ta en tur til Staples med bildene du har valgt for barnet ditt. De har en fargekopi maskin som koster $ 0,39 per side. Du får plass til 3 bilder til hver side. Bildene kommer ut på papiret, men ser identisk med bildene du holder i hånden. Barnet ditt vil ikke vite forskjellen. Barn er bra, men sjansene for dem å ødelegge en av de mest minneverdige bildene er høy. Det vil ikke bry deg i det hele tatt hvis noe skjer med en av disse fargekopier.

2 Go shopping. Kjøp en utklippsbok for å huse de nye bildene. Du vil også være lurt å velge de sidene du ønsker å gå inn så før du hodet til butikken designe en layout på et stykke papir. Gruppe som bilder sammen (dvs. din datters bursdag bilder, din sønns fotballkamp, ​​etc.). Nå vil du ønsker å se på de ulike utklippsbok papir design og velge en som går med din gruppe bilder. Etter at du har alt papiret du trenger du trenger å handle for klistremerker og dekorasjoner for siden. Du vil definitivt trenger fotball typen klistremerker for fotball siden eller bløtkake klistremerker for bursdagen din side. Du vil også ønsker et par sett med Alphabet klistremerker til å skrive overskrifter eller ord under hvert bilde.

3 Vær kreativ. Nå er det på tide å lage sidene dine. Lar bruke en fotball tema for vår forklaring. Du har din sønns fotball bilder og en bakgrunn papir med en fotballbane. Du kan ta dine fotball klistremerker og bruke dem som en ramme rundt kanten på papiret. Bildene kan limes på hele eller du kan klippe din sønn ut av noen av dem, og at det ser ut som han sparker en fotball på feltet. Noen ganger kutte bildet ut har en humoristisk effekt. Nå bruker klistremerker til å stave ut din sønns navn fotball 2008 eller hva datoen var. Bruk dine klistremerker til å stave noe sånt mål. Vær kreativ. En annen ting du kan gjøre er å plassere bilde under noen konstruksjon papir slik at den ser ut som en ramme. Hvis din sønns team farger var grønn og hvit du ønsker å klippe ut et stykke grønn bygging papir litt større enn selve bildet, og deretter en hvit brikke litt større enn det. Nå limer den grønne brikken på den hvite stykke. Bildet blir limt på toppen og du har en skiller seg ut bilde.

4 Barn er ikke så kresen, og de ​​vil sette pris på det du gjør. De er bare kommer til å bli så glad for at du tenkte på dem og at de har sin egen album de kan dele med andre. For moro når du er klar til å gi dem albumet du bør pakke den opp i innpakningspapir. Det spiller ingen rolle hva slags innpakningspapir, barn bare liker tanken på å få en gave. Du kan gi det til dem selv eller la den på sengen sin med et notat slik at når de kommer hjem fra skolen de kan finne det og bli overrasket. For notatet skrive noe sånt som "Bare fordi jeg elsker deg" eller "Bare tenker på deg i dag". Kid kjærlighet som.

Hint

  • Dollaren butikken huser ofte mange skrap booking elementer for $ 1. Sjekk det først før å bruke en formue på Michaels eller AC Moore.
  • Pass på at albumet inneholder bilde av alle i familien din, inkludert deg selv. Selv satt noen av familiene deres kjæledyr. På denne måten er det en perfekt refleksjon av hele familien.
  • Ikke tilbringe hele dagen dekorere sidene for albumene dine hvis du ikke har tid. Barnet ditt vil sette pris på bildene limes til en dekorativ bakgrunn som tar bare minutter å gjøre.
  • Kontroller at du bruker en utklippsbok på grunn av den beskyttende sider. De er enkle å tørke av om barnet ditt søler en drink eller noe på den.

© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com