Coconut Milk i Vegan Baking

August 28

Coconut Milk i Vegan Baking


Kokos er en vegansk beste venn. En praktisk, lett å finne erstatning for meieriprodukter, kokosmelk har en rik munnfølelse - så luksuriøst som smør og fløte - så vel som for sin allsidighet og sin mye spionerernæringsmessige fordeler. Før du bryter ut vispen, utforske de mange tilgjengelige alternativer, konsistenser og "insider" triks for å innføre kokosmelk inn dine vegansk godbiter.

Typer av kokosmelk

Før du legger til flytende kokos til baking, finne ut hvilken type du holder.

Hermetisk kokosmelk er avledet fra friske, kokoskjøtt som er ulmet i vann og anstrengt. Den resulterende væske er rikt og kremaktig, med et tydelig skille mellom det øverste laget av fett - vanligvis i fast form ved romtemperatur, - og den vannaktig væske under. "Light" kokosmelk betyr ganske enkelt at andelen av fløte til vann er redusert, og vil ikke skille å gi deg kokos krem.

Kokosmelk ment som en drikke er ofte pakket i aseptiske beholdere og lager i hyllen-stabilt melk delen av dagligvarebutikk - ofte, nabo til lagringsstabile versjoner av andre meieri-fri melk, for eksempel hamp, havre, ris og soya. Det kan også bli funnet i nedkjølt delen. Kokosmelk drikk kan brukes som en erstatning for melk og meieriprodukter i noen oppskrift i en en-til-en-forhold.

Simulere en bedre Butter

Kokosmelk er nyttig langt utover en enkel en-til-en flytende meieri substitusjon: det kan gjøre kokos smør oppfører seg mer som smør i oppskrifter. Siden meierismør er sammensatt av bare 80 prosent fett og kokosnøttolje er nesten 100 prosent fett, de to fett oppføre seg forskjellig i bakervarer. Bruk kokosmelk for å justere solid kokos smør fett-til-væske-forholdet, noe som gjør det vegan "smør" en tettere match til meieriet det erstatter.

For å skape bedre vegan kaker, piske sammen en del kokosmelk til 3 deler kokosolje, visping grundig i romtemperatur til olje re-stivner. Resultatet, som ligner pisket smør kan fungere akkurat som smør gjør: det kan kremet sammen med sukker for lettere bakevarer, eller skåret i en melblandingen å lage fluffy bakverk. For en mer buttery, mindre-tropisk smak, bruker unflavored kokos produkter tilsett en klype havsalt til mix.

Pulverisert Coconut Milk

Hvis du ikke er en kasein-sensitive vegan, kan pulverisert kokosmelk være et steke drivkraft: det er sokkel-stabil, allsidig og enkel å oppbevare. Pulveret kan naturligvis anvendes for å erstatte pulverisert melk og meieriprodukter i brød-maker oppskrifter - eller blandes inn i en melk eller fløte konsistens og anvendes som en direkte erstatning for flytende meieriprodukter. Pulveret kan også blandes med melis og en melkeerstatning for å skape en smøraktig glasur, som stivner pent på smultringer og andre bakevarer. Det kan også bli stenket på bakt behandler for å legge til en fløyelsaktig finish.

Fryse til senere

I motsetning til meieri melk, fryser kokosmelk godt. Hvis oppskriften krever bare en liten mengde, fryse leftkokosmelk i Ice Cube skuffer i 2-ss porsjoner. De forhånds målt kuber av melk vil gjøre din neste baking prosjekt som mye mer praktisk.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com