Hvordan finne Anestesi gratis tannpuss for ditt kjæledyr

January 11

Hvordan finne Anestesi gratis tannpuss for ditt kjæledyr


Tannhelse er like viktig for hunder og katter som det er for oss. Bortsett fra forårsaker dårlig ånde og stygge tenner - bakterier kan spre seg til andre organer, inkludert nyrer, lever, lunger, hjerte og hjerne. Og siden børsting vår katt eller hund tenner er ikke noe vi vanligvis holde tritt med - eller gjøre i første omgang - holde opp med jevnlige profesjonelle rengjør er viktig. I de siste årene har ikke-bedøvelse tannpuss utført av fagfolk blitt en populær, billigere og noen ganger tryggere alternativ til å ta ditt kjæledyr til veterinæren kontor for å få "satt under." Her er måter å finne anestesi fritt tannpuss.

Bruksanvisning

1 Søk på nettet etter "anestesi gratis tannpuss" eller "ikke bedøvende tannpuss" pluss din by eller stat. Nettstedene er normalt for lisensierte fagfolk som strengt gi pet tenner cleanings tjenester. Det finnes også veterinærer som går til ulike steder for å gjøre tennene cleanings i motsetning til blir gjort på kontoret der det er normalt utføres under narkose, selv om noen veterinærer utføre anestesifrie tenner cleanings på sitt kontor. Visse kjæledyr tannpuss tjenester vil også komme hjem til deg.

2 Kontroller at kjæledyr forsyne butikkene for å se om de tilbyr tannpuss dager. Mange kjæledyr tannrens og selv veterinærer satt opp på dyre forsyne butikkene på bestemte dager i måneden å tilby rengjorde. Sjekk også med groomers. Noen groomers inkluderer tannpuss i sine tjenester eller har visse dager når profesjonelle tenner rengjøringsmidler (inkludert veterinærer) tilbyr tjenester til deres plassering.

3 Sjekk ferdighetsnivået til den profesjonelle som skal utføre tannpuss. Nivået kan variere fra en "tann-skrape" med liten eller ingen faglig opplæring til en lisensiert veterinær eller veterinær tanntekniker. Tidligere lisensiert tannpleiere for folk også utføre anestesi-free pet dental rengjorde. Spør hva slags lisens eller sertifisering utøveren har.

4. Finn ut noen detaljer om sin teknikk som for eksempel hvordan de får kjæledyret til å roe ned og hva deres suksessrate er, det vil si andelen av kjæledyr som tenner de er i stand til å rydde i motsetning til de som ender opp med å ikke være gode kandidater.

5 Spørre om selve inngrepet, herunder hva tannpuss innebærer. For eksempel, noen pet tenner rengjorde bare består av en skalering, mens andre også inkluderer en polering.

6 Spør etter anbefalinger fra andre hundeeiere du kjenner som har hatt anestesi frie tenner rengjorde utført på kjæledyrene sine.

Hint

  • Kontroller at utøveren bruker rene hansker, og renser og steriliserer utstyr mellom rengjøringer.
  • Den gjennomsnittlige prisen for en anestesi-free pet dental rengjøring er $ 100.
  • Age 3 er et godt tidspunkt å begynne å ha kjæledyret tenner renset profesjonelt, som de fleste av dyr over den alder har en viss grad av periodontal sykdom.
  • Tannpuss uten bedøvelse er tryggere for eldre dyr, dyr med visse medisinske tilstander og visse raser som kjører en høyere anestesi risiko inkludert plane raser som perserkatter, Peking, mops og bulldogger.
  • Hvis kjæledyret ditt er aggressive eller altfor skvetten hos veterinæren kontor, er han eller hun sannsynligvis ikke en god kandidat for anestesi fritt tannpuss.
  • Bare en lisensiert veterinær kan administrere anestesi, lovlig forskrive antibiotika og andre medisiner, sjekk for oral melanom og trekke tenner. Hvis det er infeksjon og / eller tilstanden er mer alvorlig enn tarter og plakk, vil ditt kjæledyr trenger å se en veterinær.

© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com