Å gjøre slipcovers for Klappstoler

April 16

Å gjøre slipcovers for Klappstoler


Slipcovers hjelpe en formell bryllupsfeiring eller hendelse plass ser spesielt. Du kan kle opp feilaktige eller gamle klappstoler med slipcovers sydd fra et enkelt mønster. Å gjøre slipcovers hjemme senker kostnader fordi du slipper å leie slipcovers eller dyrere stoler. I tillegg kan du lettere matche fargene på formell hendelse ved å lage din egen stol gulvbelegg.

Bruksanvisning

1 Mål stol fra bunnen av bakbeina til toppen av stolen. Deretter måler ned foran og på tvers av setet til gulvet. Legg disse to målene sammen og legge til to inches for sømmonn. Den totale er lengden på stoffet.

2 Legg to inches til setebredden for sømmonn, og du har bredden på stoffet.

3 Klipp stoffet til disse lengde og bredde målinger. Du skal nå ha et langt stykke av materielle to inches bredere enn stolen.

4 Snu stoffet under en halv tomme hele veien rundt og trykk. Slå under en annen halv tomme og hem med en symaskin. Hem endene av to bånd i tillegg. Båndene kan være bredere eller lengre tid, avhengig av hvor stor du foretrekker bue eller knute på baksiden.

5 Sett stoffet over på baksiden av stolen, slik at det er selv med gulvet i ryggen. Drapere det jevnt over fronten av stolen til gulvet på forsiden. Stitch et bånd på hver side av stoffet på forsiden av stolen, hvor baksiden av stolen møter setet.

6. Bind båndene på baksiden av stolen, og den slipcover er gjort.

Hint

  • Skjær dekke flere inches bredere enn stolen for et mer luksuriøst utseende slipcover. Unngå å lage slipcovers lenger slik at de ikke drar på gulvet.
  • Bruk kontrasterende stoff og bånd. Dette er en spesielt god idé for et bryllup fargevalg.
  • Bruk stoff lim i stedet for å sy hems hvis du ikke har en symaskin.

© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com