Hva er de typene afrikanske Grey Parrots?

November 15

Hva er de typene afrikanske Grey Parrots?


Den afrikanske grå papegøye (Psittacus erithacus) er en intelligent, gjennomsnittlig størrelse fugl innfødt til regnskogen i Sentral-og Vest-Afrika. De er populære som kjæledyr på grunn av sin evne til å etterligne lyder og sin milde natur. Afrikanske grå papegøyer kan etterligne samtaler av andre arter av fugler og til og med menneskelig tale. De lever av frø, grønne saken og frukt. Der flere typer afrikanske grå papegøyer

Kongo African Grey Parrot (Psittacus erithacus erithacus)

Kongo African Grey Parrot (Psittacus erithacus erithacus) er nominere grå papegøye underarter. De har kirsebær røde haler, lys grå fjær og en svart nebb. Kongo African Grey Parrots er ca 33 cm (13 tommer) lang, og de vanligvis røyte for første gang før de er 18 måneder. Kongo African Grey Parrots vanligvis starter ut med grå iris, som vanligvis endre til en blek gul farge innenfor sitt første år. Kongo African Grey Parrots er også noen ganger referert til som "CAG", og de er dominerende i sør-østlige Elfenbenskysten til Vest-Kenya, øyene Principe og Bikolo, Sør demokratiske republikken Kongo (DRC) og Nord-Angola.

Timneh African Grey Parrot (Psittacus erithacus Timneh)

Den Timneh African Grey Parrot (Psittacus erithacus Timneh) eller African Grey Timneys har mørkere grå fjær og er mindre enn Kongo afrikanske grå papegøyer. Den øvre kjeven av nebbet er som regel helt eller delvis ben farget, og halen er en mørk rødbrun eller rød farge. Tamme Timnehs vanligvis starter å lære å snakke tidligere enn Congos. De har også tilpasse seg bedre og raskere enn de Congos og er mindre nervøs rundt fremmede. Timney afrikanske Grey Parrots er innfødt til øvre Guinea Skoger av Vest-Afrika i land som Sierra Leone og Guinea Bissau hele veien gjennom sørlige Mali og deler eller Elfenbenskysten. Den Timneh African Grey Parrot er også kalt en "TAG."

andre Subspecies

Selv om det bare er to anerkjente underarter: den nominere African Grey (Psittacus, erithacus, erithacus eller rød hale) og Timneh African Grey (Psittacus, erithacus, Timneh eller rødbrun hale), er det aviculturalists som anerkjenner to andre underarter. Den Ghana afrikanske grå eller Princeps African Grey er lik Kongo African Grey, bare mindre og mørkere med opprinnelse fra Principe øyer. De andre underarter er den Kamerun afrikanske Grey, som er større enn Kongo African Grey med opprinnelse fra Den demokratiske republikken Kongo. Den eneste forskjellen synes å være en regional forskjell i størrelse og nyanser av grått.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com