Hvordan ringe i bjellen på Big Nate Island i "Poptropica"

May 26

Alle på Big Nate Island i online-spillet "Poptropica" søker etter en 100 år gammel tidskapsel. Å slå dem til det, må du reise over hele øya og finne gjenstander, deretter finne ut hvordan du bruker dem til å nå dine mål. Tidskapselen er begravd under skolegården, og en gruppe jenter står i stedet hvor du må grave. Hvis du ringe i bjellen på toppen av skolen, vil jentene tilbake til klassen, slik at du kan jakte på kapselen. Imidlertid er skoleklokka bevoktet av en sint måke, og den mangler sin Clapper.

Bruksanvisning

1 Gå til høyre fra startpunktet på Big Nate Island og angi Klassic Komix butikken. Klikk mannen i "Book Nook" delen av butikken. Han ber deg om å bidra til å finne de manglende bitene av en tegneserie.

2 Finn de åtte komiske biter og montere panelene i riktig rekkefølge. Du ser en melding mellom panelene: "Locker Combo Nine Three Zero Five." Gå tilbake til Klassic Komix og snakke med mannen igjen. Han gir deg tyggegummi.

3 Inn i skolen og gå inn i naturfagrommet. Klikk på tabellen. Sett skiven til "3" og fylle begeret med gul og blå væske, noe som gjør en stinkbombe.

4 Avslutt lab og gå til venstre til skapene. Klikk på en, så gå inn i kombinasjon fra tegneserien: 9305. Walk tilbake til garderoben, og klikk på haugen av ting å få en skole blåkopi. Det viser en hemmelig inngang i forvaring hall.

5 Stå under "No tyggegummi" skilt og bruke tyggegummi i inventaret ditt. Du er sendt til forvaring. Bruk stinkbombe å tømme rommet, så gå til høyre og klikk på arkivskap. Klikk på "Go Down" for å gå inn i passasjen.

6 Gå ned og snu strømbryteren. Gå rett og hoppe på arbeidsbenken, og deretter hoppe opp for å få bjelle Clapper.

7 Gå til fyret. Klatre til toppen, og deretter hoppe av til venstre for å fange et bilde som flyter på vind. Gå til Say Cheese kamera butikk og snakke med innehaver. Handle gamle bilder for dykkerutstyr.

8 Gå tilbake til fyret skjermen og gå rett til østers senger. Sett på dykkerutstyr og klikk "Dive". Svøm ned til nederste høyre side og få teine. Svømme tilbake opp til kaien og snakke med fiskeren. Gi ham fellen, og han tar ut en hummer og returnerer det til deg.

9 Klatre til toppen av fyret og bruke hummer på lyset for å endre retningen på strålen og skremme bort måke som vokter skolens bjelle.

10 Gå tilbake til skolen. Hoppe opp vinduskarmene til gongongen på toppen. Bruk bjelle Clapper fra varelager for å ringe på dørklokken.

Hint

  • Du vil finne åtte komiske stykker på en grønn sofa i Pop-In Shoppe; på en lys stå i Say Cheese kamera butikk; på toppen av telefonstolpe til høyre for kamerabutikk; etter modell av solsystemet i skolens naturfag; på en høyttaler til høyre for naturfag; på toppen av stillaset til høyre for skolen; øverst til venstre på lekeplassen; og på toppen av fyret.

© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com