Hvordan å gjøre updos Med Microbraids

May 27

Hvordan å gjøre updos Med Microbraids


Microbraids er en stilig og lite vedlikehold frisyre, men det finnes andre måter å bære dem foruten å ha dem ned hele tiden. Det kan være vanskelig å vite hva stiler vil arbeide for microbraids og hvor godt disse stilene vil se. Microbraids, derimot, er svært allsidig og kan bli stylet i mange ser. Med bare noen få verktøy og de rette metodene, kan du lage elegante updos med dine microbraids.

Bruksanvisning

Pin Curl updo

1 Split håret i midten på baksiden for å skape to seksjoner. Sett hver del i en hestehale ved hjelp av et hår tie. På dette punktet bør du ha pseudo musefletter.

2 Starter på venstre pigtail, ta en tomme delen av håret, og pakk slutten av seksjonen rundt første to fingre for å lage en loop. Mens han fortsatt holder på loop, fjerne fingrene.

3 Rull sløyfe opp igjen opp mot hår tie og plassere en Bobby pin på den flate bunnen av rullen. Ikke pin toppen av rullen ned. Fortsett å ta tommers seksjoner og rull dem til alle håret i musefletter er krøllet. Gjenta denne metoden på den andre pigtail.

crossover Bun

4 Del av et stykke av hår fra forsiden, kjører fra kanten av venstre øyenbryn til kanten av høyre panne. Denne delen skal kjøre hele veien tilbake ned til nakken din.

5 Ta alt håret i den delen opp til kronen, og fest håret med et hår tie å lage en hestehale. Du bør ha en høy hestehale på kronen, og bitene på siden bør overlates ned.

6 Hold hestehale på hår tie og presse hår tie, og håret som finnes i den, til høyre og hold den. Med den andre hånden, ta slutten av hestehale og trekk den til venstre og deretter opp og rundt. Fortsett å vri håret rundt før den danner en bolle. Fest bun ved å plassere et hår tie rundt det. Fest alle løse områder ved å sikre med en Bobby pin.

7 Velg den venstre brikke som du hengende tidligere, og ta det opp og over til høyre ved en diagonal og pakk slutten av håret rundt bun. Sikre den med en Bobby pin. Gjenta dette trinnet på høyre side, men med håret over til venstre.

Lav Twisted Bun

8 Brush gjennom flettene med fingrene for å fjerne eventuelle floker. Ta med håret i en lav hestehale og fest den med et hår tie. Sørg for at håret tie ikke er sikret rett på hodebunnen; det bør være ca 2 inches unna.

9 Like over hår tie, ved hjelp av fingrene, gjør et gap i håret fra toppen gjennom til bunnen. Hold en av hendene holder gapet.

10 Med den andre hånden, ta hestehale og løft den opp og skyv den ned gjennom åpningen. Trekk håret ned. Dette vil skape en rullet effekt. Ta med hestehale opp igjen, og skyv den gjennom åpningen igjen, men denne gangen ikke presse det hele veien gjennom. I stedet, la den i gapet. Ta hårnåler og peke ut håret. Hvis flettene er lengre, kan det være lurt å presse håret gjennom en ekstra gang.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com