3D Arkitekt Games

May 21

For spillere som liker å gjøre noe konstruktivt med fritiden, er det flere titler som kastet spilleren ikke som en hulking fekter eller hemmelig agent, men som arkitekt. Du vil bruke tiden på å bygge boliger, design interiør og i noen tilfeller til og med å se på innbyggerne samhandle med og nyte oppsettet.

Arkitekt Studio 3D

Ved hjelp av Frank Llyod Wright som en guide, "Architect Studio 3D» vil først lære spillerne hvordan å designe bygninger og deretter utfordre dem til å møte behovene til sine kunder. Det er over et dusin kunder å velge mellom, hver på jakt etter noe annet i hans hjem. Hvis spillerne ønsker en skikkelig utfordring, kan de selv bli med klientene sammen til en "familie", tvinger spilleren til å balansere noen ganger motstridende ønsker. Når du har valgt en klient, velger spilleren fra en rekke steder, byggevarer, plantegninger og tak. Når området er konstruert, spillere deretter utforme interiøret med møbler, vegger og vinduer. Klienten priser endelig bygningen avhengig av hvor godt det passer hans ønsker. Alt i alt, "Architect Studio 3D" er ment som et pedagogisk spill og har en sterk vekt på å formidle de reelle utfordringene av en arkitekt. Også, det er gratis og kan spilles online.

Minecraft

"Minecraft" er et massivt multiplayer rollespill (MMORPG) som avviker fra standard hack-and-slash formel. Denne avgang er mest tydelig i sin grafikk, som er klumpete og stolt av det. Hvert objekt i spillet er sammensatt av kuber, inkludert trær, steiner, vann og til og med mennesker. Selv om denne stilen ikke kan appellere til noen spillere, bringer det visse fordeler til spillet, inkludert muligheten til å enkelt flytte og sortere blokkene. Et fjell kan være minelagt og steinene brukes til å bygge boliger. En innsjø kan dreneres. En skog kan være entydig. Spillere kan vie timer til høsting materialer og utforme sin egen 3D drømmehus. Siden det er et flerspillerspill, kan de invitere venner over for å chatte eller spise. Hvis de virkelig liker å designe hjem, kan de selv leie seg ut som arkitekter.

The Sims

Laget av de samme utviklerne som "SimCity", "The Sims" kan best beskrives som en livssimulator. Spillerne er gud hånd som styrer livene til familier og nabolag. De fleste av deres kontroll kommer i form av arkitekturen. Spillere bygge veggene, både interne og eksterne, og plassere møbler inne. Utformingen av sitt hjem i sin tur påvirker deres Sims 'lykke. For eksempel, hvis en soverommet ligger for nær stuen hvor andre beboere se på TV hele natten, så vil det føre til dårlig søvn og en ulykkelig Sim. En del av moroa med spillet er å se på dramaet som deretter følger, og det er opp til spilleren om å oppmuntre eller motvirke dette ved å designe sine hjem intelligent.

Star Wars Galaxies

"Star Wars Galaxies" er nok et MMORPG, og selv om det har tradisjonell hack-and-slash eventyr, er spillere ikke nødvendig å engasjere seg i det. Faktisk er spillet godt kjent for sin omfattende laging system. Spillere kan bruke all sin tid å lage varer, som klær og verktøy. En av de laging yrker er "Architect", og hvis spilleren er så tilbøyelig, kan han spesialisert seg på bygging av bygninger. Han vil ikke ha kontroll over de fine detaljer, slik som formen og størrelsen av bygningen, og i stedet vekt faller på sted legging. Siden bare en håndfull spillere kan konstruere bygninger, de har ofte oppgaven med å legge ut hele nabolag. Hovedutfordringen er å utforme byen på en slik måte at det vil imøtekomme sine innbyggernes behov, både ved sin nærhet til viktige tjenester og dens evne til å beskytte i tilfelle av en beleiring.


© 2019 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com