Hvordan du be kjæresten din hvis du vil at han skal ringe deg Mer

September 21

Hvordan du be kjæresten din hvis du vil at han skal ringe deg Mer


Relasjoner noen ganger bli komplisert når folk i dem har ulike forventninger til hverandre. Hvis en person ønsker å tilbringe tid sammen på daglig basis, mens den andre bare ønsker å henge ut et par ganger i uken, kan det dissonans bety slutten på forholdet. Effektiv kommunikasjon kan gå langt i å eliminere disse problemene. Hvis du ønsker kjæresten din til å legge mer vekt på forholdet og ringe deg oftere, bør du fortelle ham før heller enn senere.

Bruksanvisning

1 Opptre normalt rundt kjæresten din og vente på et øyeblikk når du tuller rundt og gjensidig glade for å broach emnet. Ber ham om å ringe mer trenger ikke å være en stor samtale og du ikke ønsker å høres trengende.

2 Foreslå tilfeldig at du ønsker å høre fra ham oftere. Bare si det en gang med et smil vil få det punktet over, og du bør ikke trenger å si det igjen.

3 Gjøre andre planer og gjøre andre ting med tiden din hvis du ikke hører fra ham. Hvis han alltid forventer at du skal kalle ham, har han ingen motivasjon for å gjøre kalle seg. Hvis du slutter å ringe og la ballen på sin gård, blir han nødt til å vise mer initiativ og ringe oftere hvis han ønsker å beholde deg som kjæreste.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com