Bruker for Ground linfrø

May 17

Bruker for Ground linfrø


Linfrø er en av naturens supermat. Den inneholder mange komponenter som øker den generelle helse og lavere risiko for vanlige sykdommer. Linfrø har også en nøtteaktig smak som mange mennesker finner svært tiltalende, og det kan bli innlemmet i din daglige diett i en rekke måter.

Historie

Bruker for Ground linfrø


Linfrø har vært en vanlig del av folks dietter for tusenvis av år på grunn av det store antallet helsefordeler. Det har også lenge vært brukt av bønder for å mate husdyr som det bidrar til å gi dem et sunt utseende og hjelper på fordøyelsen.

Men det har nylig blitt populære i Nord-Amerika, og mange mennesker er interessert i hvordan de kan legge linfrø til sitt daglige kosthold.

Forskjeller mellom Hel og Ground linfrø

Mange eksperter anbefaler bruk av bakken linfrø i stedet for hele linfrø. Dette er fordi når du spiser hele linfrø, kan det passere gjennom kroppen uten å bli helt fordøyd, og du vil ikke høste alle sine positive fordeler.

fordeler

Ground linfrø er en sterk kilde til fiber, som kan redusere høyt kolesterol. I tillegg inneholder den også sunne omega-3 fettsyrer, som kan redusere risikoen for visse kreftformer.

Innlemming Linfrø inn din diett

Det er lett å incoporate bakken linfrø i din daglige diett. Hvis du liker nøtteaktig smak, kan du strø det på mat, og hvis du ikke gjør det, kan du lage mat eller bake med det, og smaken blir mye mer subtil.

Baking med Ground linfrø

Ground linfrø er et fint tillegg til hjemmelagde muffins og brød. Du kan ikke være i stand til å smake linfrø så mye, men du vil fortsatt få alle de helsemessige fordelene.

Kvelden Morning med linfrø

Legg bakken linfrø til en frukt smoothie å legge litt tekstur og ekstra smak. Mange mennesker også nyte å strø bakken linfrø på deres frokostblanding.

advarsler

Mens bakken linfrø er en kilde til "gode" fett, bør du være forsiktig med å spise for mye. Linfrø har en betydelig mengde fett og kalorier og bør inntas i moderate mengder.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com