Om Red Oak Trees

February 16

Om Red Oak Trees


Den røde eik er en vanlig tørr-site tre av de østlige skogsområder. Fra Arkansas og Gulf-statene nordover til sørlige Canada, kan den røde eik finnes langs bakketopper og små fjellkjeder. I høst bladene ofte til en kobber farge og forblir på treet gjennom vinteren. Ville dyr fest på rikelig eikenøtt avling, men frukten av den røde eik må bli dynket i vann i noen dager, og deretter kokt før den er egnet til konsum.

sub Grupperinger

Eiketrærne kommer i en slekt, Quercus, og inneholder hundrevis av arter. Til tross for det store antall arter, er eik vanligvis delt inn i to store grupper: hvit eik og røde eiketrær. En måte å fortelle de to gruppene fra hverandre er ved å observere bladet: de hvite eik har flikete blader, mens rød eik blad er taggete eller bust tippet. Annen forskjell kan sees i kjerneveden, som har en tendens til å ha et rødlig skjær (rød eik) eller en hvit til brun farge (hvit eik).

Southern vs. Nord

Blant de røde eik er det mange vanlige nordamerikanske arter, inkludert scarlet eik, pin eik, sort eik og to typer rød eik. I Nord-Amerika på den røde eik er delt inn i to arter, den sørlige og nordlige rød eik. Den nordlige rød eik blir det latinske variant for rød eik (Quercus rubra), mens den sørlige rød eik eller spansk eik kalles Quercus Falcata. De to artene er like, men varierer i rekkevidde og noen viktige egenskaper, slik som størrelsen av acorn og tilstedeværelsen av hår på undersiden av bladet. Den nordlige rød eik spenner langt inn i de sørlige høylandet, mens den spanske Oak kan bli funnet på kysten slettene i Texas, Golfstatene og Sør-Atlanteren.

Tre

I tillegg innehar litt forskjellige farger, kjerneveden cellestrukturen i rød eik undergruppen skiller seg fra de hvite eiketrær. For det meste, de røde eik mangler plastlignende vekst som plugges trecellene av hvit eik og lar den hvite oaks som skal anvendes ved fremstilling av whisky fat. Red eik er fortsatt et utmerket hardtre, som kan brukes til gulv, møbler og skap. Den lille røde fargetone gjengitt av flere arter av rød eik er verdsatt av mange tømrere.

habitat

Som en god tommelfingerregel, de røde eik oppstår vanligvis på en tørrere, godt drenert området enn hvit eik gruppen. Den røde eik vokser godt på kanten av Great Plains i Minnesota, samt Prince Edward Island i Canada, der det har blitt utpekt som den provinsielle treet. De vanligste variantene av den røde eik gruppen kan bli funnet på tungt skogkledde åser og bakketopper i hele New York, Pennsylvania, sørlige Appalachene og Arkansas.

Oak Wilt

De røde eik er utsatt for en soppsykdom som kalles eik wilt. Forårsaket av soppen, Ceratocystis fagacearum, denne sykdommen, når den angriper et tre, er vanligvis dødelig. Eik wilt er mest utbredt i Midtvesten, men har blitt stadig sprer øst og sør. Soppen angriper første roten og sprer seg gjennom treet til kronen, hvor den finner og raskt defoliates bladene. Det er ingen kur, men noen forebygging av eik wilt er mulig.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com