Hvordan Åpne Hampden Klokker

March 28

Grunnlagt i Springfield, Massachusetts, Hampden Watch Company produsert fin lommeur fra 1877 inntil selskapet ble solgt og flyttet til Russland i 1927. Selv om ikke spesielt verdifull, Hampden lommeur er attraktive klokker som lett kan gjenopprettes for å bevare din egen skive begynnelsen av det 20. århundre. Åpning tilfelle av en Hampden eller Dueber-Hampden lommeur for reparasjon er en enkel prosess som kan være ferdig i ett til to minutter.

Bruksanvisning

1 Plasser en gryteklut eller neopren musematte på en ren, flat arbeidsflate i et godt opplyst rom.

2 Legg Hampden lommeur ned på polstret overflate.

3 Undersøk klokken for å finne litt hevet leppe på baksiden av saken, nær kronen (noen ganger kalt en svingete stammen). Legg merke til den tynne sømmen mellom leppen og resten av urkassen.

4 Sett tuppen av en PDA sak åpningsverktøy inn i sømmen mellom leppen og resten av lommeur saken.

5 Arbeid verktøyet rundt kantene på lommeur til bakdekselet kommer gratis. Arbeid forsiktig for å unngå riper i saken eller skade bevegelsen.

Hint

  • Du kan bruke en sløv smør kniv til å åpne lommeuret hvis en PDA sak åpningsverktøy er ikke tilgjengelig.
  • Noen Hampden lommeur produsert mellom 1900 og 1927 kan bære Dueber-Hampden merkenavnet; dette påvirker ikke åpningsprosessen.
  • Hvis du ikke klarer å lirke åpne Hampden lommeur bruker moderat trykk, ta kontakt med en profesjonell gullsmed. Unngå å tvinge klokken åpen, noe som kan føre til permanent skade.

© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com