De typer slanger i Lake County, California

February 25

Lake County ligger i sentrale California, nær Sonoma County. Av de mer enn 80 slange arter og underarter som finnes i staten, er 14 bekreftet som bor i fylket. De innfødte slanger varierer i størrelse fra noen få inches til flere fot. De fleste er constrictors, men to arter er giftige.

store Snakes

Fem av slanger som lever i Lake County vokse til over 4 fot i lengde. De to lengste er California konge slange og Stillehavet gopher slange, som begge regelmessig vokse til 7 fot i lengde. Den vestlige gul-bellied racer vokser til litt over 6 fot. The California Mountain King slange og dalen strømpebånd slange begge vokse til mellom 4 og 4 1/2 fot. Både store kongen slanger er underarter og er nært beslektet.

Medium-Sized Snakes

Noen av statens arter er mellomstore, som strekker seg mellom tre til fire føtter. Californian stripete racer vokser til rundt fire føtter. Det er en tynn slange, mørk brun til svart i fargen, med tynne, gule striper kjører lengden av kroppen. Oregon og terreng riller slanger begge vokse til litt under 4 fot i gjennomsnitt. Begge er slanke slanger med mørk oliven til svart organer og langsgående gule linjer.

små Snakes

Lake County er hjem til fire mindre slangearter som ikke vokser mye over 3 fot. Den minste arten er den skarpe-tailed slange som vokser til 8 til 12 inches lang. En tredje underart av konge slange bor i fylket og er St. Helena Mountain konge slange, som vokser til 30 inches. Både den nordlige gummi boa og nordvestlige ring-necked slange vokse til like under 3 føtter, i gjennomsnitt.

giftige slanger

Bare to av fylkets lokale arter bruker giften til å jakte og bare én er farlig for mennesker. The California natt slange vokser til mellom 12 og 26 inches og har en mild gift, som ikke anses som skadelig. Den nordlige Stillehavet klapperslange er en tykk-bodied slange som vokser til mellom 15-56 inches. Det vil bite hvis truet, og den kraftige gift er potensielt dødelig hvis medisinsk hjelp ikke er søkt.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com