Hvordan velge Båt Anchors

April 4

Du ville aldri kjøre en bil uten bremser, og du bør ikke drive en båt uten anker. Et anker virker som en enkel enhet: Du setter den over på siden når du ønsker å henge ut et sted for en stund. Valget av ankere og ankertyper kan virke ufattelige, men bare basere ditt valg på båten og destinasjon.

Bruksanvisning

Hvordan velge Båt Anchors

1 Hvordan velge Båt Anchors

Bestem hvilken størrelse anker du trenger. Hvor lenge er båten din? Hva er veie det - ikke brutto register tonnasje, men dens fortrengning vekt. Anker vekter for småbåter varierer fra fire pounds til 100 pounds, avhengig av hvilken type anker valgt og lengden og vekten av båten.

2 Hvordan velge Båt Anchors


Sjekk listene av vannet der du vil være forankring og analysere vanndybder på disse stedene. God forankring avhenger mer av vekten av ankeret red utplassert enn det gjør på å få en god "bite" inn i havbunnen. Vanlig praksis er å ta ut en lengde av anker rode som er fem til syv ganger dybden av vannet.

3 Se på listene igjen og finne ut hva bunntyper du vil bli forankring i. Er dine vanlige anker på steder hvor bunnen er først og fremst gjørme? Grus? Rocks? Sand? Når en plog anker kan være ideell for en gjørme bunn, ville et lykketreff anker bli Mired. Likeledes, en plog anker skids over en grusbunn, hvor et lykketreff anker gir god holdekraft på grus i høy sjø.

4 Sjekk hvilke typer ankere andre bruker. Spør andre båtfolk hva slags "krok" de bærer. Hvis de går til de samme anker som du gjør, spør om de har møtt noen anker problemer.
Husk at det er bare tre typer ankere: lykketreff, plog og sopp. Fluke og pløye ankere grave seg ned i havbunnen; sopp ikke. Den sopp stil er vanligvis brukt til fortøyninger; Det er en vekt som sitter passivt på bunnen. Likevel vil en liten sopp typen ikke skitner til rode og forårsake problemer når du veier anker.

5 Hvordan velge Båt Anchors


Snakk med produsenter. De fleste av dem har noen variant av hvert av de tre ankertyper. Den Danforth anker og festningen anker er begge fluke-type ankere; faktisk, "Danforth" og "Fortress" er varenavn som har blitt generiske merker for noen fluke anker. Men Danforth og Fortress selskaper også gjøre en linje av ploganker og sjampinjong ankere, selv om disse ikke er deres primære produktlinjer. Dette betyr at ankeret valg, en gang forbi bunnen tilstanden til forankring og ankeret størrelse, er i stor grad et spørsmål om å sammenligne priser.

Hint

  • Husk alltid å senke ankeret - ikke slipp den - over på siden; tar litt mer omsorg bidrar til å hindre begroing, og i noen områder, skade på koraller.
  • Båtliv er en flott aktivitet, men det kan være farlig. Så følger alle sikkerhetsregler og navigasjon regler.

© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com