Hva er Gripe Water?

August 9

Hva er Gripe Water?


Ifølge American Academy of Pediatrics, om lag én av fem barn vil utvikle kolikk. Kolikk forårsaker overdrevet masete barn og kan være vanskelig for både barnet og foreldrene til å håndtere. Dette betyr at mange foreldre ta turen til apoteket for å finne et produkt som kan gi noen rask lindring. Et slikt produkt er Gripe vann.

Historien om Gripe Water

Gripe vann har en lang historie som går tilbake til 1851 i England. Gripe vann ble opprettet ved et uhell da en amerikansk apotek lærling, William Woodward, merke den beroligende effekten enkelte malaria behandlinger hadde på babyer med kolikk. Woodward raskt tilpasset formelen for behandlinger for å imøtekomme til kolikk baby. Hans formel ble stadig mer populær i England og senere over hele verden. Den opprinnelige formelen var merket et medikament og ble kjøpt gjennom apotek. Gripe vann i dag selges over-the-counter og hver formel kan variere sterkt. Det er viktig å merke seg at den opprinnelige Gripe vann formel ble forbudt i 1982 i USA på grunn av sin narkotikaklassifisering og FDA regulering.

Symptom relievers

Gripe vann er spioneringen å behandle en rekke ulike plager hos babyer og små barn. Gripe vann ble opprinnelig utviklet for å behandle spedbarn med kolikk. Senere Gripe vann produsenter hevdet fordeler for gass lettelse, gastrointestinal sykdom, tenner smerte eller hikke. Hvert merke av Gripe vann vil ha en annen liste over symptomer formelen er utviklet for å behandle.

varierende Ingredienser

Ifølge Heidi Murkoff, forfatter av bestselgende boken "Hva kan man forvente når du venter", den opprinnelige formelen av Gripe vann besto av alkohol, bikarbonat, sukker, ingefær, dill, fennikel og kamille. Mange av disse opprinnelige ingrediensene ble senere funnet å være skadelig for babyer, noe som resulterte i fjerning av den opprinnelige formelen fra det amerikanske markedet. Hver gripe vann produktet vil ha forskjellige ingredienser. Populære urte ingredienser i Gripe vann inkluderer: kardemomme, kamille, kanel, nellik, dill, fennikel, ingefær, sitronmelisse, lakris, peppermynte og ryllik. Med hvert produkt varierer betydelig, er det viktig å lese etiketten før kjøp. En artikkel i American Family Physicians tyder unngå produkter som inneholder alkohol eller sukker.

Sikkerhetshensyn

Rådfør deg alltid med lege for eventuelle pågående problemer med din baby. Over-the-counter rettsmidler som Gripe vann bør diskuteres med legen din før bruk som Gripe vann ikke er vitenskapelig testet for effektivitet. En artikkel i American Family Physician antyder også bare kjøpe gripe vann produsert i USA.


© 2019 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com