Typene amerikanske pass

March 9

Typene amerikanske pass


Utstedt av en offentlig etat, identifiserer et pass holderen som en borger av utstederlandets. De fleste land rundt om i verden krever pass for å forlate eller oppgi sine grenser. I USA, US Department of State utsteder pass til sine borgere. Amerikanske borgere kan søke om pass ved US Postal Service steder som tilbyr pass tjenester.

Amerikansk pass bok

Den amerikanske Passport Book er utstedt til private borgere å reise for personlig eller forretningsformål og kan reise på land, luft eller sjø. Voksen pass bøker være gyldig i 10 år, mens pass bøker utstedt til barn under 16 år være gyldig i fem år. Måle fem inches av tre og en halv inches, har boken en blå coveret. Passet inkluderer en side med innehaverens fotografi og identifiserende informasjon, inkludert navn, fødselsdato, fødested, nasjonalitet, utstedelsesdato, utløpsdato og passnummer (unikt for hver pass). Boken inneholder tomme sider, vanligvis 20, som brukes til grensen oppføring og utreisestempler og visum.

US elektronisk pass

Utgitt siden 2007, den amerikanske elektronisk pass, også kalt e-pass, erstattet den tradisjonelle pass boken. E-pass beholdt størrelsen og grunnleggende utseende av passet boken. Design forskjeller inkluderer en liten firkant på forsiden, sammen med sikkerhetsfunksjoner for å gjøre e-pass vanskeligere å forfalske. E-pass inneholder en databrikke, innebygd i passet dekselet. Den chip lagrer informasjon trykket på identifikasjons siden av passet, sammen med et digitalt bilde av holderen, slik at bruk av ansiktsgjenkjenning programmer som brukes ved grenseoverganger. Voksen e-pass er gyldig i 10 år og mindre e-pass (eierne under 16 år) i fem år.

USA Passport-kort

Den amerikanske pass kort er akseptert for registrering av USAs land og sjø grenser av reisende som kommer fra Bermuda, Canada, Karibia og Mexico. Passet kortet er ikke gyldig for internasjonal flytrafikk. Voksen pass kort er gyldig i 10 år og kort utstedt til barn under 16 år i fem år. Passet kortet inneholder den samme informasjonen som en pass bok, med en størrelse som ligner på en laminert statlig utstedt førerkort.

No-Fee pass

No-avgift pass utstedes til personer som reiser for offisiell amerikansk business, forsørges av offisielle amerikanske statsforretningsreisende, de fritatt pass avgifter (for eksempel medlemmer av Fredskorpset) og familiemedlemmer som reiser for å besøke graven til en avdød amerikanske forsvaret medlem begravet i utlandet. Diplomatiske statsansatte, som for eksempel personer som jobber utenlands for Department of State, bære diplomatpass, mens offentlige entreprenører som arbeider i utlandet bære Offisielle pass. En offisielle pass har et svart deksel og en diplomatpass har en rødbrun dekke. No-avgift pass har ulike krav til søknaden, bare oppnås gjennom reise kontorene til andre offentlige etater, som for eksempel fred Corp eller amerikanske militære, avhengig av formålet med reisen. Innehavere av no-fee pass kan bare bruke pass når du reiser på offisielle plikter.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com