Hvordan lage et frispark Shot linje i oppkjørselen din

February 8

Hvordan lage et frispark Shot linje i oppkjørselen din


Hvis du ønsker å utmerke seg på en ferdighet, øve, øve og øve litt mer. Det er spesielt for skyting foul shots, også kalt straffekast i basketball. Alt du trenger er bare en ball og en bøyle. Du trenger ikke en gym medlemskap eller en lokal domstol for å perfeksjonere skutt; i stedet, gjør en stygg skutt linje i oppkjørselen. Når spillet er avhengig av at din straffekast, vil du være klar.

Bruksanvisning

1 Mål 6 fot på hver side av basketballkurven, direkte under din bakplate. Denne fremgangsmåten er den samme enten basketballkurven er frittstående eller montert på garasjen din. Bruke målestokk som en linjal, tegne, med kritt, en linje som er 12 fot lang under bakplate. Som med alle linjer du vil trekke, bruke et nivå, om nødvendig, for å sørge for at de er rette.

2 Tegn to 15-fots linjer vinkelrett på linjen under bakplate, en i hver ende, som strekker seg bort fra fronten av rammen.

3 Koble de to 15-fots linjer med en annen 12-fots linje. Når du står bak den siste linjen trukket, har du et rektangel som inneholder en regulering-avstand foul linjen på oppkjørselen din.

4 Knytt en snor til kritt som måler nøyaktig 6 fot lenge etter at den er festet. Gå 6 fot langs foul line og stå på midten av linjen; spør noen til å holde strengen på bakken på den mark nøyaktig halvveis langs foul linjen.

5 Begynn i den ene enden av foul linjen og tegne en halvsirkel, i kritt, som stopper ved den andre enden av foul linjen. Du vil skape en forskrift 6-fots bue for å fullføre standard basketballbane tasten.

6 Dekk kritt linjer med farget duct eller elektrisk tape hvis du har tenkt å bruke foul linjen midlertidig. Bruk en domstol-merking kit å male over den kritt hvis du ønsker en permanent foul line og nøkkel.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com