Hvordan beregne RBI

November 28

Hvordan beregne RBI


Enten du følger baseball som en vifte eller du spiller baseball, er du sannsynligvis kjent med begrepet "går batted i." RBIs akkumulere for baseball-spillere i løpet av sesongen som de balltre under hvert spill. For å tjene en RBI, må en baseball-spilleren får en hit og en annen spiller må score et løp i samme spill. Beregn RBIs å holde styr på spillerstatistikk under en baseball-sesongen.

Bruksanvisning

1 Hold orden på hver gang en batter treffer ballen i spill fra hver tid på balltre for hvert spill i løpet av hele sesongen. Tilsett totale rbis ved slutten av sesongen for sesongmessige RBI totalt.

2 Legg går til en kontinuerlig RBI total at løpere på basen poengsum fra hver røren hit.

3 Utelate noen går fra RBI tallies som oppstår fra doble skuespill. En dobbel spille oppstår når to løpere blir ut i løpet av ett spill. Hvis det oppstår en feil, du kan eller ikke kan legge går batted i for en RBI telleapparat. Vent til offisiell regel fra en dommer å avgjøre om kjøringen ville ha skjedd om ikke feilen skjedde. Hvis en dommer styrer run (e) ville ha skjedd selv uten feil, legge løyper til RBI totalt. Hvis en dommer styrer run (e) ikke ville ha skjedd uten feil, ikke legg løper til RBI totalt.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com