Hvordan lage Candy Gram bursdagskort

October 8

Hvordan lage Candy Gram bursdagskort


Alle setter pris på søte godbiter, og sende dem til noen for hans fødselsdag er en gest sikker på å bli rememebered. Du kan kjøpe godteri gram på nettet og få dem sendt, men å lage din egen vil være en meningsfull og personlig gave. Finn ut hva mottakerens favoritt type godteri er, og inkludere det i godteri gram hvis du kan. Hvis du ikke kommer til å levere godteri gram i person, send det i en konvolutt som kan romme størrelsen og vekten av godteri du velger.

Bruksanvisning

1 Utkast til en melding ved hjelp av candy bar navn som ordspill. Prøv fraser som, "Håper du hadde MOUNDS moro på bursdagen din", eller "Ignore de SNICKERS om å bli eldre." "Du er en skikkelig søt-terte" og "du er verdt 100 GRAND" arbeid pent også. Skriv så mye eller så lite du vil.

2 Kjøp godteri du trenger for ordspill. Husk størrelsen på kortet ditt når du kjøper godteri; kjøpe "moro" størrelse, individuelt pakket godteri eller begrense ordspill til bare én merkevare av candy bar.

3 Skjær et kort ut av tykt papir eller kartong og dekke den med bursdag innpakningspapir. Mål plassen du har tilgjengelig for meldingen og skriv meldingen du utarbeidet. Match marginer til størrelsen på minnekortet du klippe ut og la mellomrom i ordspill hvor godteri kan festes. Skriv ut meldingen og lim den til kortet ditt.

4 Lim eller tape godteri til kortet ditt. En hot-limpistolen vil følge godteri veldig sterkt til kortet, eller du kan bruke tape hvis det er solid.

5 Legg klemmer og kyss fra Hersheys med lim eller tape til kortet rett over der du vil signere den. Hvis du vil levere den i person, kan du slå et hull i hjørnet av kortet og knytte det til en balloon.000

Hint

  • Candy g kan være i form av en flat, ubrettet kort, snarere enn en som åpner seg hvis dette er en enklere metode for å vise meldingen og sukkertøy.
  • Du kan også feste godteri til forsiden av et kort og har en bursdag melding uten godteri ordspill på innsiden.

© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com