Hvordan Paint en snømann med konditorfarge

April 17

Når temperaturen synker, og mange mennesker bare ønsker å bo inne med en varm drikke, kan du nyte den snødekte utendørs ved å lage din egen unike malt snømann. Maleri en snømann er en morsom aktivitet for barn så vel som for de unge til sinns, og forberedelse er like enkelt som å blande vann og konditorfarge. Så få strøk på og trykke inn din kreativitet. Eksperimenter med forskjellige børster og spraydyser for å gi din frosset venn mange forskjellige utseender.

Bruksanvisning

Med sprayflasker

1 Vask sprayflasker for å fjerne skitt eller rusk som kan tette munnstykket.

2 Fyll flaskene halvparten til to tredjedeler fulle med kaldt vann. Gjør vannet så kaldt som mulig slik at snøen ikke smelter når den sprøytes.

3 Sett dråper konditorfarge i hver sprayflaske for hva farger du liker. Ofte på mat-fargestoffer emballasje er det retninger på hvor mange dråper for å legge til for å skape visse farger.

4 Stram dysene tett og riste flaskene for å spre konditorfarge jevnt i vannet.

5 Spray snømannen med vannflasker for å skape et ansikt og tilbehør. Vær kreativ! Eksperimenter ved å vri dysene for å få en direkte strøm eller en fin tåke.

med Pensler

6 Fyll plast eller solide disponibel boller halvfull med kaldt vann.

7 Sett dråper konditorfarge i hver skål for å skape en rekke farger. Bland malingen i vannet med en plast gaffel eller skje at du kan kaste bort.

8 Bruk pensler til å male på snømannen. Prøv forskjellige tips og bredder av børster for forskjellige effekter.

Hint

  • Tenk iført klær du ikke tankene å få skitne i tilfelle farget vann flekker dem.

© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com