Når skal Wear Graviditet Klær

October 6

De fleste kvinner trenger ikke å bære mammaklær før om sin 16. uke av svangerskapet. Når du skal bruke graviditet klær i stor grad avhenger av antall svangerskap du har opplevd, hvor mye vekt du har fått, din kroppstype og hva er mer behagelig for deg.

Antall svangerskap

Vanligvis kvinner som har vært gravide før begynne å vise tidligere og må kanskje bære graviditet klær raskere. Det har ingenting å gjøre med vektøkning, men snarere den raskere utvidelse av uterus. En kvinnes livmor - sammen med midjen - begynner å utvide for å imøtekomme det voksende fosteret. En kvinne som opplever sin første graviditet trenger kanskje ikke å bruke mammaklær til hun er ca 16 uker sammen, mens en kvinne som allerede har hatt barn kan trenge for å begynne å bruke dem på 12 uker.

Vektøkning

Det sier seg selv at jo større vektøkning, jo mer sannsynlig er det behov for graviditet klær. Mange kvinner ikke få mye vekt i første trimester - de kan faktisk gå ned i vekt i løpet av denne perioden - og legger ikke merke til en betydelig endring i kroppen sin. Kvinner som får betydelig vekt i første trimester kan være nødvendig å bære graviditet klær raskere enn de som følger graviditet vektøkning retningslinjer.

Kroppstype

En kort kvinne er mer sannsynlig å begynne iført graviditet klær raskere enn en høy kvinne fordi hun ikke har lengden på overkroppen hennes for livmoren å utvide vertikalt; i stedet, vil det presse utover og utvide hennes midje.

comfort

Når en kvinne er vanlige bukser og skjørt bli ubehagelig tettsittende, eller hennes topper klem magen for hardt, er det på tide å kjøpe graviditet klær. Mange kvinner velger å bære graviditet klær godt før og etter, 16 uker fordi kroppene deres er å la dem vite at de ikke lenger kan komfortabelt bære sine vanlige klær.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com