Hvordan lage en virtuell modell for barn under 12

January 6

Hvordan lage en virtuell modell for barn under 12


Lei av å kjøpe drakter som ikke ser fullt så bra utenfor varehuset utstillingsdukke? En virtuell modell av programvare hjelper bekjempe de angrer ved å la deg bygge en animert modell av deg selv basert på konkrete målinger. Deretter kan du bruke din virtuelle modell for å prøve på klær på nettet før du tar skrittet fullt ut. Virtuelle modeller for barn er spesielt nyttig fordi kroppene deres kan endre seg fra en uke til den neste. Holde opp med vekst spruter kan være så enkelt som å legge inn nye dimensjoner til din hjemme-PC.

bruksanvisning

1 Velg en virtuell modell programvare. Flere programvarepakker gjør at du kan bygge din egen 3-D bilde hvor likene kan tilpasses for å matche den eksakte høyde og vekt. Noen ekstra funksjoner kan matche huden complexions og generelle frisyrer, slik som en opp-do eller hestehale.

2 Installer programvaren ved å følge instruksjonene fra den manuelle.

3 Finn målingene. Bruk et målebånd for å bestemme barnets høyde, samt midje, bryst og hofte dimensjoner. Bruker en skala for vekten. Hvis du ønsker å bygge en generell modell for et barn du ikke kan måle direkte, bruke standard høyde og vekt retningslinjer for en gitt alder levert av Centers for Disease Control and Prevention, som utgir årlige vekstkurver.

4 Input dimensjonene når du får den virtuelle modellen programvare.

5 Last opp et digitalt bilde. Det finnes ingen bedre måte å tilpasse en virtuell modell enn med et barns bilde. Velg et klart hode skudd som viser alle ansiktstrekk. Det er å foretrekke det ikke være hår foran ansiktet, med mindre det er ønsket utseende for alle dress-up alternativer.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com