Typer sykler brukt for spinning klasser

November 26

Typer sykler brukt for spinning klasser


Spinning sykler har utviklet seg siden de første klassene, der standard stasjonære sykler ble brukt. Dagens spesialitet modellene har funksjoner som er enkle å justere motstanden knotter, brede polstrede seter og et enkelt vektet svinghjul snarere enn to hjul. Profesjonelle treningsstudioer bruke kommersielle spinnende sykler laget for hyppig bruk med studenter i alle størrelser.

Spinner NXT

Spinner produserer en rekke sykler for treningssentre og hjemmebruk. The Spinner NXT er en high-end modell for offentlige klasser. Produsert av Star Trac, bruker all-aluminium ramme skredder montert rør for å koble komponenter som styret og setet. Passer perfekt betyr at det er ingen glidning eller wobbling mens sykkelen blir ridd. Denne sykkelen har praktisk design alternativer også, som en dobbel flaskeholder og massevis av valgfrie kurver og oppbevaringsplasser, slik at rytteren kan enkelt nå vekter, fjernkontroller og håndklær.

Schwinn Evolution

Toppen av Schwinn's stasjonær sykkel linje, er Evolution designet for å appellere til de estetiske og funksjonelle behov treningssentre og små treningssentre. Enkel å justere styret og setet nivå la elevene finne sin perfekte passform trygt. En nødsituasjon pause stopper svinghjulet momentum med letthet, og rustfritt stål maskinvare er laget for å vare gjennom mange justeringer.

Stjerne Trac Spinner Elite

Stjerne Trac er Spinner Elite er en svært justerbar sykkel for kommersiell bruk, designet for å holde ryttere komfortabel og eiere i fred. En slitesterk sveiv system og rustbestandig metalldeler vil holde eiere fra å måtte utføre overdreven vedlikehold på denne sykkelen. Spesielle deksler for bevegelige deler holde vann og svette fra å komme inn i sykkelens mekanikk og går på bekostning av ytelse som kan skje med åpne hjul og viftehjulspinn sykler. I tillegg til standard styre og sete høydejustering, kan Spinner Elite setet få mindre justeringer i tilt og orientering som gjør en stor forskjell for en rytter komfort.


© 2019 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com