Hvordan jeg tjene en elektromagnet med over 100 pund av Holding Force gjøre?

May 8

Hvordan jeg tjene en elektromagnet med over 100 pund av Holding Force gjøre?


Elektromagnetisme resultater fra de små elektromagnetiske bølger som kommer fra ledningene som fører elektrisk strøm. I 1831, Joseph Henry utviklet store elektromagneter ved å pakke isolert ledning rundt jern innlegg. Mange studenter gjøre små elektromagneter ved ganske enkelt å vikle en tråd rundt en spiker og feste begge ender av ledningen til et batteri. Magnetfeltet genereres av den kraft løpe gjennom ledningen. Større elektromagneter følger samme prinsipp, og bare krever en større elektrisk ladning og flere sløyfer av wire.

Bruksanvisning

1 Rengjør jern innlegg. Tørk av innlegg med en fille for å fjerne rust eller rusk som kan forstyrre det magnetiske feltet.

2 Trekk 3 fot av ledningen fra rullen og la løs. Denne enden vil være knyttet til batteriet.

3 Tape ledningen til den ene enden av jernet stolpen. Vikle kabelen rundt jern innlegget. Sørg for at hver løkke av ledningen er å berøre både jern og ledningen som ble avviklet før. Vinden ledningen tett over hele lengden av den jernstang. For å generere et magnetfelt som er sterkt nok til å løfte 100 pounds, må tråden vikle rundt innlegget på minst 300 ganger. La 3 fot wire løs og feste ledningen med elektrisk tape.

4 Strip 2 inches av isolasjon fra endene av begge ledninger med wire strippere. Pakk enden av en tråd rundt fingeren for å lage en loop. Hekt sløyfen til den positive polen på batteriet. Vanligvis positive innlegg er rød, men det vil være innlegg med plusstegnet på den. Pakk den andre enden av ledningen rundt fingeren og fest den til den andre polen på batteriet. Den negative polen er vanligvis svart, og er alltid merket med et negativt fortegn. Ikke berør uisolerte ledninger.

Hint

  • Pass på at magneten er støttet av en ramme som vil holde 100 pounds.
  • Vær alltid forsiktig når du fester ledningene til et bilbatteri. Avgiften kan sjokkere og brenne brukeren.
  • Hold hendene fri fra magneten. Kraften er nødvendig for å holde en 100-pound vekt er sterk nok til å knuse hender eller fingre hvis de er fanget mellom magneten og metall.

© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com