Hvordan få afrikanske Grey Parrots til Diskusjon

March 13

African Grey papegøyer instinktivt ønske om å kommunisere med flokken sin. Trening en Gråpapegøye å snakke oppnås ved å lære fuglen ordet assosiasjoner, ikke av meningsløst repeterende ord. Disse fuglene vil etterligne lyder som trekker oppmerksomhet; for eksempel kan en afrikansk Grey imitere en alarm eller telefon. Forsterkende fuglens talte ord med entusiasme er en fin måte å lære ham å snakke. .

Bruksanvisning

1 Hev en sunn baby Gråpapegøye i et stimulerende miljø ved å gi leker og fargerike stedene.

2 Snakk med den unge papegøye på en lignende måte som å snakke til en menneskelig baby. Gjenta de samme ordene ofte, men bruker dem innenfor rammen av en setning, slik at fuglen kan begynne å forstå sammenhengen av ordet.

3 Imitere høres fuglen allerede gjør; så ros henne for å repetere lyden. Dette vil forsterke fugle hermet oppførsel.

4 Svar på papegøye når han prøver å snakke for å oppmuntre ham til å fortsette å snakke. Noen tegn på at fuglen prøver å snakke kan være bilyder eller babling.

5 Syng eller plystre med papegøyen, spesielt under fuglens daglige rutiner som mating og dusjing. Par disse sangleker med ordet trening. Dette vil forsterke fuglens naturlige instinkt for å kommunisere med flokken sin.

6 Bruke spennende ord rundt fuglen som kommando menneskelig oppmerksomhet, for eksempel banning eller fraser som "Oh boy," vil være den mest innflytelsesrike. African Greys vil legge merke til at enkelte lyder trekke oppmerksomheten til mennesker, som vil få dem til å gjøre det samme støy for å få oppmerksomhet.

7 Hide fra fugl i et annet rom og snakke. Denne handlingen kan motivere fuglen å snakke slik at den kan trekke sin eiers oppmerksomhet.

Hint

  • Ord som inneholder "Itty" lyd er lett for fuglen å lære, ifølge "The African Grey Parrot Handbook" av Mattie Sue Athan og Dianalee avskrekke. De foreslår setninger som "Her kitty kitty" og "Pretty fugl."

© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com