Hvordan lage Custom hårfarger for Sims på Sims 2

March 1

Siden den først ble utgitt i 2004, "The Sims 2" har gitt spillerne muligheten til å skape og ødelegge livene til virtuelle mennesker og deres familier. Spillet er også kjent for sin innebygde program, The Sims 2 Body Shop, som lar spillerne lage egne deler og tilbehør, for eksempel klær og tilpasset øye, hud og hårfarge. Ikke gjør endringer i andre forhold enn de foreslått å unngå å slette andre spillet deler og tilbehør filer.

Bruksanvisning

1 Åpne Body Shop, som er prepackaged sammen med "The Sims 2", og velg "Opprett deler." Velg "Start ny Project" og deretter "Opprett Genetics." Velg ikonet av hodet for å åpne hårprøver.

2 Klikk på ønsket frisyre å bruke som mal. Klikk på "Import" og navnet på filen. Filen er nå lagret i "Sims 2" prosjektmappen. I denne mappen vil du se flere filer. De som begynner med "a" er for voksen hår, "t" for ungdoms hår, og "e" for eldre hår. Hver av disse filene må redigeres for at Sims i de tre livsstadier å ha tilpasset hår.

3 Åpne den første "tekstur" fil som begynner med bokstaven "a" i en grafikk redigering program. Klikk på en farge fra maling palett. Hvis håret malen du valgte var blond, svart, rød eller brun, vises det på den måten i grafikkprogram. Male over at hårfarge og lagre. Klikk på "Oppdater forhåndsvisning sim" i Body Shop for å se hvordan arbeidet ditt vises. Hvis du er fornøyd, redigere tekstur filer som begynner med "e" og "t" også.

4 Klikk på "Importer Textures" på bunnen av prosjektet Panel i Body Shop å eksportere egendefinerte hårfarge til «The Sims 2."

Hint

  • Rediger "Alpha" frisyre filer for å øke eller redusere lengden på håret. Området som er malt hvitt er hva som vil dukke opp på din Sim. Hvis du male denne svart, vil det gi simmen en hårklipp.

© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com