Frisyrer for dans konkurranser

December 24

Frisyrer for dans konkurranser


Akkurat som dansere har et komplett antrekk inkludert skjorte, skjørt og joggesko for konkurranser, vil kvinner ofte koordinere håret også. Håret er utrolig allsidig og kan bli stylet i en rekke flatterende ser at både holde håret ut av en danser ansikt og fremheve hennes sminke og ansiktsuttrykk. Enten din frisyre er bestemt av konkurranse dommer, team stemme eller på egen hånd, kan du ha et attraktivt, flatterende utseende for din neste konkurranse.

flettet Bun

Hold håret ut av øynene dine slik at du kan holde deg til dine bevegelser mens du fremdeles ser pen og stilig med en flettet bun. Håret er delt inn i fire områder, og deretter hver er flettet. Når du har fire lange fletter, pakk dem rundt hverandre for å bygge bun, deretter sikre hver på plass med en Bobby pin. Pakk hele bun med et bånd i lagets farger eller en glitrende skjerf eller la glitrende tråder fra en dusk hengende ned til gnisten som du danser.

Half Up, Half Ned

Hvis din dansekonkurranse krever at du har minst noen av håret holdes nede, holde den under kontroll og ut av ansiktet med den halvt opp, halvt ned stil. Samle toppen og sidene av håret i en høy hestehale, dra i håret delvis gjennom en scrunchie eller gummi band, og deretter la løkken. Trykk ned litt for å glatte det til hodet. Krølle resten av håret ditt og legge bånd, glitter og barrettes å matche din uniform.

Ribbon Braid

Ta med deg danse uniform til en hobbybutikk og finne et stykke bånd som samsvarer med hovedfargen; kjøpe ca to lengder av armen. Starte prosessen med pyntebånd håret; skille håret på midten og lage to like store deler. Separat en av seksjonene i tre, ta tak en gruppe og legge båndet, deretter flette som vanlig. Fortsett innpakning håret over og under så flettingen brytes rundt hårene. Når du kommer til ca 2 inches fra bunnen av håret, sikkert med en gummistrikk, deretter vikle den gjenværende bånd rundt bandet for å skjule det og brette båndet enden under bandet å sikre det. Gjenta med den andre siden av håret ditt.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com