Hvordan Tie Army Boots

May 16

Hvordan Tie Army Boots


Hæren støvler er bygget for å vare tøffe slaget feltforhold. Snøring av en hær boot gir noen ekstra komfort, slik at støvelen kan bøye litt mer mens slitt. Snøring hæren støvler med normal sikksakk vil legge ubehag i foten og ankelen.

Bruksanvisning

1 Plasser blonder gjennom en eyelet på bunnen av bagasjerommet og deretter gjennom festet over fra det. Trekk blonder opp slik at de er enda. Kontroller at blonder gikk under ikke er på topp.

2 Ta den ene enden av blonder og plassere den gjennom øyet over en det bare kom ut. Gjør dette på begge sider. Lissene skal nå være på undersiden av ringen.

3 Trekk blonder på venstre side opp gjennom festet på høyre side diagonalt. Trekk blonder på høyre side opp gjennom festet på venstre side diagonalt. Lissene skal nå lå på toppen av støvelen.

4 Ta den ene enden av blonder og plassere den gjennom øyet over en det bare kom ut. Gjør dette på begge sider. Lissene igjen skal være på undersiden av ringen.

5 Ta blonder fra høyre side og trekk den opp gjennom festet på venstre side på skrå opp fra det. Ta blonder fra venstre side og trekk den opp gjennom festet på høyre side diagonalt opp fra det.

6 Gjenta denne prosessen opp til toppen av støvelen og deretter knytte den av.


© 2020 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com