HGH Vs. kreatin

September 27

Mange kosttilskudd kan hjelpe din ytelse som en idrettsutøver. HGH og kreatin er to populære former for ernæringsmessige hjelpemidler som bidrar til å bygge muskler.

Hva er kreatin?

Kreatin brukes til å forbedre ytelsen. Den er tilgjengelig i både pulver og kapsler. Den vanligste tilgjengelig er kreatin-monohydrat.

Formålet med kreatin bruk

Kreatin brukes av de som prøver å bygge muskler. Studier har vist at når det brukes med styrke trening, kan kreatin øke muskelvekst gjennom vannretensjon og dannelsen av satellitten celler.

Hva er HGH?

Veksthormon er et hormon som stimulerer vekst og reparasjon av celler. Det hjelper også i reguleringen av stoffskiftet. HGH er en aminosyre som er opprettet i hypofysen.

Formålet med HGH bruk

HGH har vært brukt på pasienter med vekst- hormon og lidelser. Mange idrettsutøvere har blitt gransket for HGH bruk. Noen hevder å bruke den for å bli frisk fra skade, men skeptikere sier at de egentlig søker ytelsesforbedring.

HGH vs kreatin

Både HGH og kreatin kan bidra til å forbedre ytelsen som en idrettsutøver. Imidlertid er HGH forbudt i nesten alle store sport, mens kreatin, bruk av som ikke er forbudt, er tilgjengelig i over-the-counter produkter. En resept er nødvendig for å få HGH.


© 2019 stagecoachflorists.com | Kontakt oss: webmaster# stagecoachflorists.com